LG Electronics повідомляє про об'єднання підрозділів і нові призначення
Фото: LG Electronics
Зліва направо: Хуно Чо і Бонг-сук Квон.

LG Electronics повідомляє про об'єднання підрозділів і нові призначення

Компанія LG Electronics (LG) заявила про нові призначення на посади виконавчих директорів компаній LG Home Entertainment та LG Mobile Communications. Також LG повідомляє про створення єдиної компанії LG Home Appliance & Air Solution (H&A), яка виникла внаслідок злиття бізнес-одиниць Home Appliance та Air Conditioning & Energy Solution. Усі нові кадрові зміни були оголошені 1 грудня 2014 року та набувають чинності з 1 січня 2015 року.

Хуно Чо, президент LG Corp., холдингової компанії LG Electronics, обійме посади президента та головного виконавчого директора LG Mobile Communications, у той час як доктор Чен-сок Парк перейде на нову посаду – головного радника з технологій. Пан Чо володіє глибокими знаннями в області мобільних операцій LG, оскільки відповідав за стратегічний розвиток її мобільного бізнесу, а також маркетинг та продажі в країнах Північної Америки з 2001 по 2007 рік. Пан Чо має ступінь з економіки Сеульського національного університету, а також диплом магістра бізнес-адміністрування (M.B.A) Чиказького університету.

Бонг-сук Квон, голова підрозділу синергії LG Corp., буде призначений виконавчим віце-президентом та головним виконавчим директором компанії LG Home Entertainment. Раніше пан Квон очолював бізнес-підрозділ моніторів компанії LG Home Entertainment, завдяки чому LG стала компанією №1 на ринку LED-моніторів. Також, будучи головою підрозділу LG з планування в LG Mobile Communications, він брав участь у розробці популярних смартфонів серії G. Пан Квон отримав ступінь з економіки в Сеульському національному університеті та диплом магістра бізнес-адміністрування (M.B.A.) в Університеті Гельсінкі.

Сон-чжин Джо, президент та головний виконавчий директор LG Electronics Home Appliance, очолить компанію LG Home Appliance & Air Solution (H&A). Злиття компаній Home Appliance та Air Conditioning & Energy Solution розширить можливості компанії у розробці глобальних рішень для оселі, у яких використовуються ключові фірмові технології LG.

Інші реорганізаційні процеси в компанії проводяться з метою зміцнення конкурентоспроможності LG у секторі міжкорпоративної взаємодії (B2B). Хван Юн Нхо, який наразі обіймає посаду президента та головного виконавчого директора компанії LG Air Conditioning and Energy Solution, візьме на себе обов’язки директора з міжкорпоративної взаємодії (B2B). Його завдання – позиціонування LG як лідера комерційного сектору, який включає в себе виробництво інформаційних дисплеїв, комерційних систем кондиціонування та розробку ініціатив у галузі енергетики. Виконавчий віце-президент Санг-бонг Лі очолить LG Energy Business Center, новий підрозділ, який об’єднав у собі сильні сторони трьох бізнесів – сонячних батарей, освітлення та систем енергозбереження.

Для зміцнення позицій в області інновацій та маркетингу компанія LG оголошує про такі зміни:
Доктор Скотт Ан, головний технічний директор компанії LG, додатково очолить LG Innovation Business Center. У його задачі увійдуть виявлення та розвиток нових областей бізнесу, основу яких складатимуть технології майбутнього.
Уейн Парк, директор з глобальних продажів та маркетингу, перейде на нову посаду – виконавчого віце-президента та головного виконавчого директора компанії LG Overseas Sales and Marketing. Дана компанія контролюватиме роботу в галузі продажів 53 дочірніх компаній LG в усьому світі.
Санг-гю Чой, який відповідає за продажі та маркетингові операції LG у Кореї, призначений на посаду президента та головного виконавчого директора компанії Korea Sales and Marketing.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6934
Aquatherm Kyiv 2024