Високоефективна система кондиціонування LG Multi V Super IV – найкраще рішення для українських девелоперів
Фото: LG Electronics

Високоефективна система кондиціонування LG Multi V Super IV – найкраще рішення для українських девелоперів

Компанія LG Electronics представляє на українському ринку високоефективну та економічну систему LG Multi V Super IV, яка є кращим рішенням для установки на великих об'єктах, а також в елітних житлових комплексах.

Україна йде шляхом розвитку кондиціонерного ринку розвинених європейських країн, де ринок орієнтований більше на комерційне кондиціювання, ніж на побутове. Так, в Європі співвідношення комерційного та споживчого кондиціонування становить 70% до 30%, тоді як в Україні, навпаки, 30% до 70%. Тим не менш, в Україні все частіше на зміну побутовим кондиціонерам приходять системи комерційного типу. Причому їх успішна інсталяція відбувається як на нових, щойно споруджуваних об'єктах, так і в готових будинках і комплексах – під час капітального ремонту або редевелопменту. Одним з найяскравіших прикладів такої інсталяції є торгівельно-розважальний центр «Любава» у Черкасах, кондиціювання якого повністю забезпечує мультизональна система LG.

«Наші позиції в цьому сегменті достатньо сильні – за оцінкою партнерів і фахівців LG Electronics, частка компанії у мультізональних системах кондиціонування може становити близько 30%. А з виходом на український ринок нової комерційної системи LG Multi V Super IV ми плануємо збільшити обсяги продажів як мінімум вдвічі, – вважає Олег Котик, директор з В2В-продажів компанії LG Electronics. – Українські девелопери досить високо оцінили попередню модель мультизональної системи LG Multi V ІІІ, яка в результаті була встановлена ​​на декількох великих об'єктах, і ми маємо намір закріпити цей успіх з LG Multi V Super IV».

У новій мультизональній системі LG Multi V IV втілені новітні технології, а також багаторічний досвід розробки інверторних систем кондиціонування. Завдяки надвисокочастотному інверторному компресору система має однин з найвищих показників СОР 4.84 (для моделі потужністю 14 к.с.). У режимі обігріву максимальну ефективність системи забезпечує технологія 2-ступеневого стиснення (вприскування пари), під час якого частина холодоагенту відділяється, а потім стискається компресором і випаровується. Також вперше у світі саме в LG Multi V IV було вирішено проблему зниження ефективності внаслідок повернення масла за рахунок оснащення компресора технологією HIPOR™ (повернення масла під високим тиском). Це дозволило не тільки мінімізувати втрати енергії, але й значно збільшити надійність системи. Завдяки інноваційному компресору і технології, яка визнає кількість холодоагенту у контурі, система LG Multi V IV виходить на заданий режим температур у 2,5 рази швидше.

Монтаж та обслуговування системи також спрощені. Вперше увімкнення або вимкнення системи може контролюватися в режимі реального часу за допомогою смартфона. Функція віддаленого контролю дозволяє виявити несправність на відстані, що скорочує час ремонту і спрощує обслуговування LG Multi V IV.

Завдяки унікальній інверторній технології компресора в цих системах були досягнуті найкращі за 10 років показники енергоефективності та продуктивності в режимі охолодження і нагрівання. Представники LG Electronics впевнені, що прикладені зусилля і безперервна розробка нових технологій сприятимуть зміцненню провідних позицій компанії не лише на корейському, а й на світовому ринку кондиціонування.

Системи кондиціонування нового покоління LG Multi V Super IV і вже доступні в Україні.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6196
Теплоізоляція