LG представить ультраефективні системи кондиціонування та вентиляції на виставці MCE 2014
Фото: LG

LG представить ультраефективні системи кондиціонування та вентиляції на виставці MCE 2014

Компанія LG Electronics (LG) представляє різноманітність систем обігріву, вентиляції, кондиціонування та енергетичних рішень на виставці Mostra Convegno Expocomfort (MCE) 2014. Захід проходить у виставковому центрі Fiera Milano SpA в Мілані (Італія) 18-21 березня. Відвідувачі можуть ознайомитися з інноваційними кліматичними системами як побутового, так і комерційного призначення, а також новітніми розробками в галузі поновлюваних джерел енергії.
Новинки LG Electronics – мультизональні системи LG Мульти V IV, нові серії спліт- та мульти-спліт-систем і кондиціонер ARTCOOL Stylist Inverter – об'єднані на виставці загальною темою «За межами ваших стандартів» (“Beyond Your Standard”). Відвідувачі заходу з різних країн світу можуть дізнатися про головні переваги та технології флагманських продуктів LG лінійки 2014 року, завдяки яскравим презентаціям з використанням технології доповненої реальності та сцен із повсякденного життя звичайних людей.
«Присутність LG, як одного з найбільших лідерів у галузі систем кондиціонування, вентиляції, обігріву та енергетичних рішень на ринку Європи, стає все більш відчутним, – зазначив Чже Сун Лі (Jae-sung Lee), керівник напряму комерційного кондиціонування компанії LG Air Conditioning and Energy Solution. – MCE надає нам фантастичну можливість продемонструвати споживачам та експертам цієї індустрії, що у створенні надійних, енергоефективних і стильних продуктів LG немає рівних. Наші останні рішення мають неймовірні переваги з точки зору продуктивності, економічності та зручності для користувачів».
Виставковий стенд компанії LG Electronics на MCE 2014 розділений на п'ять основних секцій: відділ демонстрації нового покоління мультизональних систем Multi V IV, секція Multi V, стенд побутових кондиціонерів і повітряних теплових насосів Therma V, секція інверторних спліт і мульти-спліт систем, а також BMS.

«Ми в LG знаємо, що, вибираючи кондиціонер, європейські споживачі вимагають більшого, ніж просто здатність охолоджувати і нагрівати повітря, – зазначив Юнг- Вон О (Jung-won Oh), керівник напряму побутового кондиціонування компанії LG Air Conditioning and Energy Solution. – Крім функції точного контролю температури, наші останні рішення у сфері побутових кондиціонерів відрізняються також рядом інших функціональних переваг та дозволяють суттєво економити електроенергію. Завдяки безшумній роботі інвертоного кондиціонера і системам високоякісного очищення та стерилізації повітря, споживач може насолоджуватися домашнім затишком у більш комфортній і здоровій атмосфері».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6470
Aquatherm Kyiv 2024