На складі з'явилися ультратонкі фанкойли F.HOME

На складі з'явилися ультратонкі фанкойли F.HOME

Ультратонкі фанкойли F.HOME для приватних будинків і котеджів вже на складі в м.Києві.

Фанкойли F.HOME - це поєднання стильного дизайну і компактного розміру, що дозволяє встановити обладнання незалежно від оздоблення і стилю приміщення. Нові та унікальні фанкойли F.HOME з'єднали в собі витонченість дизайну, потужну продуктивність і високу енергоефективність.

Дана серія фанкойлів представлена ​​у двох версіях: F.HOME MV і F.HOME IO-IV.

Версія F.HOME MV призначена для підлогового монтажу, а тонкий корпус, всього 126 мм, дає можливість монтажу в будь-якому інтер'єрі. Мінімалістичний, універсальний дизайн і тонкі лінії доповнять простір і виграшно завершать будь-який дизайнерський задум.

А фанкойли версії F.HOME IO-IV призначені для прихованого монтажу, поставляються без декоративного корпусу. Зовнішня панель для цього типу обладнання поставляється додатково. Після монтажу панель при необхідності можна індивідуально пофарбувати в колір стін або задекорувати під стиль приміщення, що додає унікальності та оригінальності. Рамка, лицьова панель і решітка виготовлені з міцної сталі, пофарбовані епоксидно-поліефірним покриттям, висушені в печі при 180 °C, що забезпечує довговічність покриття, колір RAL 9003.

Фанкойли F.HOME оснащені рухомими ґратами для зміни напрямку повітряного потоку і безшумними тангенціальними вентиляторами. Що дозволяє використовувати обладнання з мінімальним рівнем шуму, а EC двигуни забезпечують економічне споживання електроенергії.

Комфорт в експлуатації даними фанкойлами також обумовлений можливістю керувати за допомогою сенсорного екрана, настінного термостата або через спеціальний додаток у Вашому смартфоні за допомогою Bluetooth і Wi-Fi. Пульт CB-Touch оснащений мікропроцесором з функцією WiFi, що дозволяє дистанційно керувати усіма пристроями, встановленими в вашому домі.
За допомогою технології Wi-Fi ви можете вмикати і вимикати фанкойли, встановлювати режим роботи, напрямок повітряного потоку і бажану температуру в приміщенні.
Також є можливість управління кожним окремим блоком або створення кілька груп.

Більш детально Ви можете ознайомитися з моделями серій F.HOME MV і F.HOME IO-IV в розділі Ультратонкі фанкойли.

Фахівці нашої компанії допоможуть Вам з підбором і розрахунком необхідного устаткування!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 50 448 XX XX +380 50 448 4343
Ідентифікатор: 9283
Теплоізоляція