Кондиціонер LG ARTCOOL Stylist Inverter V: комфорт і стиль – два в одному
Фото: LG Electronics

Кондиціонер LG ARTCOOL Stylist Inverter V: комфорт і стиль – два в одному

Сьогодні настінні кондиціонери – один з найбільш затребуваних видів кліматичної техніки – і в офісі, і в житловому приміщенні. Щоправда, вимоги споживачів до нього постійно змінюються: вони хочуть, щоб кондиціонер не просто охолоджував або зігрівав повітря у приміщенні, а й органічно вписувався в інтер’єр.

І це зрозуміло. Незалежно від того, виконує кондиціонер на даний момент свою функцію чи ні, він – істотна частина декору приміщення. А приємний декор, погодьтеся, неймовірно посилює відчуття комфорту.

Поява новинок кондиціювання LG викликала велику зацікавленість в українських споживачів. Тому компанія LG Electronics вирішила облаштувати тестові стійки в 10 магазинах «Ельдорадо» в Києві, Броварах (Київська область), Дніпропетровську, Донецьку, Харкові та Одесі. На стійках представлені дві найпопулярніші моделі 2014 року – LG ARTCOOL Stylist Inverter V, а також LG ARTCOOL Slim Inverter V. LG ARTCOOL Stylist Inverter V приємно дивує неординарним дизайном, який без сумніву стане прикрасою будь-якого інтер’єру. Його попередником є ​​популярний ARTCOOL Gallery Inverter V, на прикладі якого компанія довела, що кондиціонер може бути не тільки функціональним, але й стильним. Завдяки унікальній квадратній формі та можливості зміни зображення передньої панелі ARTCOOL Gallery Inverter V, швидше, нагадує витвір мистецтва, ніж звичний пристрій для кондиціонування повітря.

LG ARTCOOL Stylist Inverter V також має квадратну форму, тільки замість змінного зображення його лицьову панель прикрашає світлодіодне кільце, що змінює колір і яскравість залежно від побажань користувача. Поєднання двох основних форм – квадрата і кола – та м’яке підсвічування створюють відчуття спокою та гармонії в приміщенні.

Використання підсвічування позитивно впливає на настрій домашніх, оскільки кондиціонер фактично підлаштовується під їх відчуття. Із 8 налаштувань можна вибрати свій варіант – для різного часу доби й різного настрою, для зняття стресу або для створення романтичної обстановки. І колір, і яскравість підсвічування можна регулювати.

LG ARTCOOL Stylist Inverter V відступає від стіни на малу відстань, тому виглядає акуратно. Глибина кондиціонера складає всього 121 мм – на 25 мм менше, ніж у його попередника. Це найменша глибина з тих, що сьогодні пропонують виробники.

Розробляючи нові моделі кондиціонерів, LG завжди враховує думку споживачів. У результаті з’являються нові функції, які не знайдеш у пристроях інших виробників. Так, завдяки функції 3-way Soft Airflow, ARTCOOL Stylist Inverter V м’яко розподіляє потоки повітря одночасно в трьох різних напрямках – у праву та ліву частини кімнати, а також у напрямку підлоги, що більш природно й комфортно, ніж прямі потоки повітря у звичайних кондиціонерах. Крім цього, завдяки інноваційній інверторній технології, рівень шуму LG ARTCOOL Stylist складає всього 19 дБ (нижче рівня шепоту), отже сон буде спокійним. При цьому кондиціонер споживає менше енергії, ніж звичайний неінверторний кондиціонер.

Дизайнери також приділили увагу дизайну пульта дистанційного керування. Він виконаний у формі напівсфери, певним чином повторюючи округлі мотиви самого кондиціонера, і оснащений 3,4-дюймовим сенсорним дисплеєм – теж округлої форми. Такий ергономічний пульт виглядає елегантно і в руці користувача, і на кавовому столику. Також він дозволяє швидко налаштувати бажані параметри, у тому числі колір і яскравість LED-підсвічування, а дисплей показує корисну інформацію – режим роботи, температуру повітря в приміщенні та час.

На стійках LG в супермаркетах «Ельдорадо» відвідувачі можуть самостійно змінити колір підсвічування, відчути напрям потоків повітря, протестувати інноваційний пульт. Професійні мерчендайзери зможуть відповісти на питання, що цікавлять, і продемонструвати роботу кондиціонера.

Ще один кондиціонер, представлений у тестовій зоні, – LG ARTCOOL Slim Inverter V. Його ультратонкий ергономічний корпус відрізняється елегантністю і стилем.

Сучасні функції, технології, орієнтовані на комфорт користувачів, і естетика в дизайні роблять кондиціонери LG ідеальним рішенням для кондиціонування повітря. Вони чудово вписуються в будь-яке приміщення – квартиру, офіс, ресторан, і в будь-який інтер’єр – сучасний, класичний або мінімалістський. Гармонія – передусім!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6630
Aquatherm Kyiv 2024