В Україні стартували продажі нового кондиціонера LG ARTCOOL Slim Inverter V
Фото: LG Ukraine

В Україні стартували продажі нового кондиціонера LG ARTCOOL Slim Inverter V

Компанія LG Electronics (LG) представляє на українському ринку новий інверторний кондиціонер ARTCOOL Slim Inverter V. Новинка відрізняється стильним дизайном, ультратонким корпусом, низьким рівнем шуму, високою енергоефективністю, а також рядом інноваційних функцій для підтримки здорового мікроклімату в приміщенні.

«За рахунок використання інверторної технології новий кондиціонер LG ARTCOOL Slim Inverter V відмінно охолоджує приміщення, при цьому працює практично безшумно й споживає менше електроенергії, ніж звичайні побутові кондиціонери, – коментує Дмитро Поправка, спеціаліст з продажів побутових кондиціонерів компанії LG Electronics Україна. – ARTCOOL Slim Inverter V забезпечує приємну прохолоду в усьому будинку, має ергономічний дизайн та володіє рядом нових функцій».

Завдяки унікальній формі вентилятора з нахиленими лопатями, BLDC приводу та функції контролю вібрації (ALVC), звук працюючого кондиціонера не перевищує 19 Дб. Це значення знаходиться за порогом чутності для більшості людей. Таким чином, шум вентилятора кондиціонера не завадить нічному відпочинку й забезпечить спокійний сон для всіх членів сім’ї, а в денний час сприятиме гарному самопочуттю. Сучасна інверторна технологія дозволяє ARTCOOL Slim Inverter V ефективно працювати, споживаючи на 60% менше енергії порівняно з неінверторними кондиціонерами.

Новий кондиціонер LG також оснащений іонізатором Plasmaster Ionizer Plus, який за 30 хвилин роботи здатний згенерувати до 3 млн іонів для очищення повітря від небезпечних бактерій (наприклад, кишкової палички E.coli). При цьому потужність нового Plasmaster Ionizer Plus набагато вища, ніж у звичайному іонізаторі – усього за одну годину роботи він повністю очищує приміщення від неприємних запахів та знижує їх рівень з 3,6 одиниць (сильні запахи) до майже непомітних 1,5 одиниць (ледь вловимі запахи). Тим часом, функція автоматичного очищення Plasmaster Auto Cleaning стерилізує внутрішню поверхню кондиціонера, швидко справляється з неприємними запахами, запобігає утворенню цвілі та появі бактерій.

У новому кондиціонері ARTCOOL Slim Inverter V використовується також ряд ультрасучасних фільтрів, які додатково піклуються про здоров’я всіх членів сім’ї. Мультизахисний фільтр Multi Protection, що працює за 3М технологією, використовує сильний електростатичний заряд, який знищує 99,9% вірусів протягом 15 хвилин та 99% бактерій за 10 хвилин. У свою чергу, потужний антибактеріальний фільтр успішно бореться з пилом та знищує навіть частинки розміром більше 10 мікрометрів.

Інверторний кондиціонер ARTCOOL Slim Inverter V уже можно придбати в украинских роздрібних мережах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6503
Теплоізоляція