LG представила інноваційні екологічні HVAC-рішення на виставці Chillventa 2014
Фото: LG Electronics

LG представила інноваційні екологічні HVAC-рішення на виставці Chillventa 2014

Компанія LG Electronics (LG) представила відвідувачам виставки Chillventa 20141 інноваційні продукти в області вентиляції та кондиціонування повітря (HVAC) для комерційного та побутового використання, а також рішення з виробництва відновлюваної енергії.

Стенд LG на Chillventa 2014 складався з п’яти основних секцій: мультизональні системи Multi V IV, мультизональні системи Multi V, повітряні теплові насоси Therma V та побутові кондиціонери (RAC), інверторні кондиціонери і мульти спліт-системи, а також секція BMS-систем. Крім цього компанія продемонструвала такі інноваційні технології, як енергоефективні технології обігріву Multi V IV, система опалення та гарячого водопостачання Hydro Kit, Therma V і кондиціонер ARTCOOL Stylist Inverter V. Всі продукти, представлені в цьому році на Chillventa, є енергоефективними, екологічно безпечними і мають різні варіанти установлення.
«Компанія LG є одним з найбільших світових постачальників систем вентиляції, кондиціонування повітря та енергетичних рішень і сьогодні прагне стати більш помітною на європейських ринках, – зазначив Я-сунг Лі, президент комерційного підрозділу компанії LG Air Conditioning and Energy Solution. – Виставка Chillventa – це відмінна можливість представити публіці наші чудові рішення в області вентиляції та кондиціонування повітря. Вони створені для того, щоб вивести поняття енергоефективності на новий рівень, а також забезпечити екологічно безпечну роботу, що вкрай важливо як для LG, так і для всіх європейських споживачів».

На виставці Chillventa 2014 LG продемонструвала такі ефективні технології, як Multi V IV Heat Recovery – високоефективна система зі змінною витратою холодоагенту (VRF). Вона ідеально підходить для використання у будівлях комерційного призначення – готелях, лікарнях і офісах. Multi V IV Heat Recovery використовується для одночасної роботи в режимі охолодження й нагріву і при цьому має високий коефіцієнт енергоефективності. Наприклад, коли 60% внутрішніх блоків працюють у режимі нагріву, а 40% блоків – у режимі охолодження, енергоефективність устаткування досягає вражаючого показника COP – 8,5. Це на 30% більше, ніж у традиційних опалювальних системах.

Multi V IV Heat Recovery задовольняє потреби в гарячій воді середніх і великих за розміром будівель, якщо використовується разом із системою опалення та гарячого водопостачання Hydro Kit. Спільна робота цих двох систем дозволяє мінімізувати споживання енергії і в той же час швидко нагріти воду до максимальної температури 80°С. Multi V IV Heat Recovery створює потужний потік теплого повітря і в той же час дозволяє Hydro Kit виконувати свої функції з опалення будівель або гарячого водопостачання. Оскільки LG дотримується «зеленої» стратегії при випуску продукції, обидві системи мають мінімальний викид СО2 в атмосферу, а також знижують витрати енергії за рахунок вторинної переробки тепла всередині будівель.

LG Therma V є оптимальним рішенням для опалення та гарячого водопостачання нових і щойно відремонтованих будівель. LG Therma V забезпечує потреби будівель у гарячій воді, ефективному обігріві підлоги, а також в оптимальному балансі функцій. Головна перевага Therma V – його здатність істотно економити витрати електроенергії без шкоди для продуктивності. Режим роботи в залежності від погодних умов автоматично підлаштовує внутрішню температуру до змін зовнішньої температури. Це дозволяє забезпечити оптимальний комфорт і зручність. Більш того, за допомогою режиму Silent можна знизити рівень шуму роботи системи вночі або в будь-який потрібний час.

LG ARTCOOL Stylist Inverter V, представлений на Chillventa 2014, приємно дивує стильним неординарним дизайном, який без сумніву стане прикрасою будь-якого інтер’єру.

Окрім чудового зовнішнього вигляду, лінійка домашніх систем кондиціонування повітря LG у 2014 році була розроблена з урахуванням вимог європейських споживачів. Енергозберігаюча інверторна технологія, технологія комплексного очищення повітря Plasmaster з іонізатором повітря Ionizer Plus, яка дозволяє ефективно дбати про здоров’я, а також «розумні» функції для комфортного управління (активний контроль енергоспоживання Active Energy Control та LG AC Tag On) – все це припаде до душі користувачам. Усі вони не мають аналогів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6872
Aquatherm Kyiv 2024