В Україні стрімко зростають продажі інверторних кондиціонерів LG
Фото: LG Electronics

В Україні стрімко зростають продажі інверторних кондиціонерів LG

Компанія LG Electronics підтверджує факт збільшення споживчого попиту на інверторні кондиціонери. За оцінками компанії, частка їх продажів в Україні зростає з кожним роком і станом на 2013 р. досягла 25% у грошовому еквіваленті. У 2014 році компанія LG Electronics має намір збільшити частку інверторних кондиціонерів у портфелі власних продажів до 35%.

У 2013 році основними параметрами вибору системи кондиціонування повітря в Україні стали енергоефективність, низький рівень шуму та дизайн. Саме кондиціонери з інверторним приводом компресора дозволяють досягти найкращих результатів за першими двома параметрами: економія електроенергії становить до 50% порівняно з неінверторними моделями, а рівень шуму не перевищує 17-20 Дб у нічному режимі, які людина абсолютно не чує. Інверторні кондиціонери LG представлені в Україні з 2008 року. Останнім часом тенденція збільшення продажів інверторних кондиціонерів стала особливо помітною.

«У 2013 році ми представили 5 нових моделей. Серед них найбільший інтерес викликали інверторні кондиціонери в середньому ціновому сегменті. Українські споживачі не можуть собі дозволити дуже дорогі моделі, але добре знайомі з перевагами інверторної технології, – впевнений Дмитро Поправка, старший спеціаліст з продажів відділу кондиціонування компанії «LG Electronics Україна». – Для того щоб задовольнити цей зростаючий попит, ми плануємо розширити лінійку інверторних кондиціонерів у 2014 році. Це будуть пристрої з повною системою очищення повітря, починаючи від плазмового фільтра, антивірусного та антиалергенного фільтра і закінчуючи системами іонізації повітря. А головне – це будуть максимально доступні моделі з низьким рівнем шуму й споживанням електроенергії».

У 2014 році компанія LG Electronics також запропонує українцям нові моделі кондиціонерів із поліпшеною функціональністю. Найбільш цікавою моделлю 2014 року стане побутовий кондиціонер LG ARTCOOL Stylist. Особливість моделі, перш за все, у її інноваційному дизайні. Володіючи всіма перевагами інверторних кондиціонерів LG, цей кондиціонер стане ще й оригінальним елементом сучасного інтер’єру. LED-підсвітка створить особливу емоційну атмосферу. Технологія 3D Airflow забезпечить потоки прохолодного повітря у всіх куточках приміщення. А управляти кондиціонером стане ще легше завдяки новому пульту управління.

«Усього в 2014 році компанія планує представити 5 нових моделей з різною функціональністю, у тому числі з системами очищення й іонізації повітря, функцією захисту від перепадів напруги. Вже від початку весни нові кондиціонери з’являтимуться в Україні, про що ми обов’язково будемо інформувати споживачів», – зауважив Дмитро Поправка.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6414
Aquatherm Kyiv 2024