Новинка! Газовий котел Bosch Gaz 6000

Новинка! Газовий котел Bosch Gaz 6000

З 2014 року компанія «Бош Термотехніка» почне постачання повністю оновленої лінійки настінних котлів Bosch GAZ 6000 W. GAZ 6000 W - це одноконтурні та двоконтурні котли з закритою камерою згоряння. Потужність котлів - 18 і 24 кВт.

Нові котли від Bosch розроблені спеціально для наших умов експлуатації. Так, наприклад, обладнання легко переносить перепади напруги від 165 до 255 В 50Гц без стабілізатора напруги, і стійко працює при тиску газу в мережі від 9 до 30 мбар без обов'язкового комплекту перенастроювання, зберігаючи допустимі параметри по викиду димових газів.
Завдяки традиційної запатентованої пальнику для розпалювання котла достатньо всього 1 мбар тиску, що в критичних випадках допоможе захистити будинок від замерзання. Ці та інші технічні рішення були підтверджені польовими випробуваннями в різних містах Росії: котли успішно відпрацювали в опалювальному сезоні 2012/2013, ретельне спостереження за ними триватиме ще 3 роки.

На відміну від своїх попередників у настінних котлах GAZ 6000 W приготування гарячої води здійснюється у швидкісному пластинчастому теплообміннику власного виробництва Bosch, розробленого спеціально для настінних котлів і добре зарекомендував себе в багатьох країнах. Котли отримали також абсолютно новий гідравлічний вузол, стійкий до гідравлічних ударів. За рахунок його компактності виробникові вдалося домогтися нової оригінальної компоновки котла, а також значно скоротити габаритні розміри обладнання.

Енергоефективність та безпеку обладнання

Володіючи високим рівнем компетенції в області мідних теплообмінників, досягнутим за більш ніж вікову історію компанії Bosch, провідними інженерами в галузі був розроблений новий теплообмінник для настінних котлів. Гідравлічний опір, геометрія обтікання пластин, розташування датчиків влаштовані таким чином, щоб зробити роботу котла максимально ефективною і безпечною.

Простий і зручний сервіс

Завдяки геометрії теплообмінника і модулюючій вентилятору більше немає необхідності використовувати дифузори опору в димоходах, що доставляють незручності при сервісному обслуговуванні. Перед першим запуском, достатньо з допомогою панелі управління вибрати на РК- дисл тип системи димовидалення та її еквівалентну довжину. Далі котел сам підлаштується під вибрані параметри з урахуванням потужності котла.

Нова лінійка котлів Bosch знайде застосування як в котеджному будівництві, так і в проектах багатоквартирних будинків. Відгукнувшись на численні прохання забудовників і монтажних організацій, виробник оснастив настінні котли GAZ 6000 W штатним роз'ємом диспетчеризації, який зможе швидко передати на пульт управління повідомлення про нештатну ситуацію.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6469
Теплоізоляція