Карел Україна запрошує на виставку Aquatherm 2019

Карел Україна запрошує на виставку Aquatherm 2019

Запрошуємо Вас відвідати 14-17 травня виставку Aquatherm, під час якої компанія Карел Україна (філіал компанії CAREL) запропонує енергозберігаючі та високопродуктивні рішення.

Зокрема, наша компанія представить наступні рішення:
Boss mini – найновіша локальна система управління та моніторингу для комерційного холодильного обладнання, центрів обробки даних, і невеликих систем ОВК.
Також ми представимо лінійку вільнопрограмованих контролерів CPCO для управління комерційним обладнанням високої ефективності.
kVent – контролери нового покоління, які пропонують одне рішення для управління, що пов’язане із сотнями інтегрованих конфігурацій. Ці контролери призначені для різноманітних вентиляційних установок – як невеликих побутових установок із рекуперацією тепла, так і великих промислових агрегатів.
µChiller – рішення для комплексного управління комерційними вода/повітря та вода/вода чілерами та тепловими насосами з компресорами on/off та (або) BLDC компресорами.

Під час виставки також будуть представлені системи зволоження, зокрема адіабатичні центробіжні зволожувачі повітря humiDisk та енергоефективні системи управління установками кондиціонування повітря в житлових приміщеннях, а також теплообмінники Recuperator.

15 травня 2019 року на виставці у конференцзалі павільйон №3 о 13:00 відбудеться презентація на тему “Ізотермічні зволожувачі повітря Carel серії humiSteam, heaterSteam". Доповідач: Ludmila Dombrowska (Carel Poland).

Запрошуємо відвідати стенд нашої компанії № 3-E2-1.

Про компанію CAREL
CAREL є світовим лідером в області рішень для управління та регулювання систем кондиціонування, охолодження та опалення, а також адіабатичних систем зволоження та опалення. Наші продукти були розроблені для забезпечення енергозбереження та зниження впливу обладнання на навколишнє середовище. Наші рішення використовуються у комерційних, промислових та житлових приміщеннях. CAREL має 21 дочірнє підприємство та 7 виробничих майданчиків, а також партнерів та дистриб’юторів у 75 країнах.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8811
Aquatherm Kyiv 2024