CAREL входить до рейтингу «Обізнаність» згідно CDP - Carbon Disclosure Project

CAREL входить до рейтингу «Обізнаність» згідно CDP - Carbon Disclosure Project

CAREL отримав літеру «C» у рейтингу CDP, потрапивши в групу «Обізнаність». CDP (Carbon Disclosure Project) є некомерційним світовим лідером у розкритті екологічної інформації. Щороку CDP підтримує тисячі компаній, міст, штатів і регіонів, у вимірі та керуванні ризиками та можливостями щодо зміни клімату, водної безпеки та вирубки лісів.

Це перший раз, коли CAREL бере участь у такому процесі оцінювання, який демонструє спрямованість компанії на боротьбу зі зміною клімату. Це ще більше підкреслює важливість, яку Група приділяє охороні навколишнього середовища, що відображено в розробці продуктів, зосереджених на енергоефективності та вже кілька років здійснює кроки щодо переходу на холодоагенти, менш шкідливі з точки зору глобального потепління.

Рейтинг найпершого року в групі «Обізнаність», знаходиться на крок вище трупи «Відкриття інформації» або вище літери «D», є свідченням того, що Група зробила на сьогодні з погляду сталого розвитку, і є відправною точкою у продовженні розвитку покращення своєї екологічної приналежності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9436
Aquatherm Kyiv 2024