CAREL у виробництві фармацевтики

CAREL у виробництві фармацевтики

Фармацевтична промисловість вимагає дуже точного контролю параметрів повітря: так як, температура і вологість значно впливають на умови роботи середовища, в якій відбуваються хімічні процеси. Швидкість багатьох хімічних реакцій також залежить від рівня вологості повітря. Строгий контроль цього параметра призводить до кращого управління процесом до вищої ефективності.
Навіть в середовищах, призначених для виробництва вакцин, і в лабораторіях з тваринами вологість повітря повинна підтримуватися в контрольованих межах.

Контроль вологості повітря також дозволяє знизити накопичення статичної електрики, мінімізуючи ризик електростатичного розряду, який може пошкодити обладнання і поставити під загрозу його роботу. Він також сприяє зниженню кількості пилу в повітрі, тим самим покращуючи якість навколишнього середовища.

CAREL підготовила портфель комплексних рішень для застосування у фармацевтичній промисловості: від модульних програмованих контролерів до зволожувачів, оснащених усіма необхідними аксесуарами для забезпечення підвищеного рівня інтеграції, і до повного моніторингу установки. Таким чином, продукція CAREL здатна забезпечити надійність, точність і максимальне енергозбереження.

CAREL пропонує широкий асортимент парозволожувачів різних по продуктивності, характеристиках та режимах роботи: з резисторами, з зануреним електродом або газом, в комплекті з усіма приладдям для використання в CTA. Зокрема, тип з електричними резисторами гарантує точність ± 1% R.H.
Існує також широкий вибір адіабатичних зволожувачів, які, крім іншого, сприяють активному контролю температури, «повністю або частково руйнуючи» тепло, що виділяється обладнанням.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9065
Теплоізоляція