Новий інформаційний документ про підвищення якості повітря

Новий інформаційний документ про підвищення якості повітря

Прагнення покращити якість повітря в приміщеннях є очевидною відповіддю на нинішню пандемію: повітря всередині будівель є предметом ретельних досліджень та уваги, оскільки вважається основним переносником вірусів, які нам необхідно зупинити, особливо з огляду на те, що ми знаходимося 90 % нашого часу в приміщенні.
Найпоширеніший спосіб забезпечити здоров'я та безпеку в житлових приміщеннях – це використовувати системи HVAC, які постачають свіже, чисте та кондиціоноване зовнішнє повітря. Тим не менш, експлуатаційні витрати та викиди парникових газів (ПГ) через споживання енергії можуть утруднити досягнення цільових показників якості повітря в приміщеннях: цього можна досягти лише за допомогою сучасних систем та стратегій контролю.
У новому технічному документі CAREL розглядаються всі зазначені проблеми, і у світлі нещодавнього еталонного стандарту VDI 6022 досліджуються численні переваги повної архітектури для рекуперації енергії, зволоження, управління та моніторингу AHU на основі трьох ключових принципів: гігієна, енергозбереження та оцифровка. Порівнюючи інноваційну пропозицію з традиційнішими функціональними схемами, дослідження підкреслює економічні переваги навіть у різних кліматичних умовах.
«Нові робочі критерії для систем вентиляції змусили сектор HVAC приділяти більше уваги покращенню гігієни повітря, водночас наголошуючи на необхідності більшої економії енергії при експлуатації задіяних систем», - заявив Андреа Паган, менеджер з додатків - комерційні ОВК у компанії CAREL. «У цьому технічному документі ми прагнемо представити новаторську точку зору та продемонструвати, як вентиляційні установки, які використовують вентиляцію свіжим повітрям як стратегію для усунення патогенів з навколишнього середовища всередині приміщень, можуть стати частиною ефективної та інтелектуальної системи, яка гарантує здорове повітря. та підвищення ККД агрегату».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9411
Aquatherm Kyiv 2024