CAREL придбала 51% акцій CFM Soğutma ve Otomasyon A.Ş
Артур Бобров

CAREL придбала 51% акцій CFM Soğutma ve Otomasyon A.Ş

Після зеленого світла, поданого турецьким антимонопольним органом, CAREL офіційно придбала 51% акцій CFM Soğutma ve Otomasyon A.Ş, її дистриб’ютора та історичного партнера в Туреччині. CFM є постачальником цифрових послуг та комплексних рішень з високою доданою вартістю для виробників, підрядників та кінцевих споживачів на турецькому ринку опалення та кондиціонування повітря.

Це придбання дозволить CAREL встановити безпосередню присутність на важливому турецькому ринку та мати надійну платформу для розвитку свого бізнесу на Близькому Сході. На додаток, ця угода дозволяє CAREL включити відмітну бізнес-модель CFM, засновану на пропонуванні широкого спектру додаткових послуг, та подальший розвиток свого потенціалу у взаємодії з власним обладнанням, IoT та термодинамічними знаннями.

Франческо Наліні, генеральний директор групи, заявив: «Придбання CFM відповідає нашій стратегії географічного розширення та розвитку ноу-хау в цифрових, передпродажних та післяпродажних послугах. CFM має широкі можливості для зростання в майбутньому в галузі охолодження, кондиціонування та зволоження, що дозволяє CAREL затвердити своє лідерство у всіх відповідних сферах застосування”.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9325
Теплоізоляція