«Рухомі майбутнім»: рекомендації CAREL щодо сталого розвитку

«Рухомі майбутнім»: рекомендації CAREL щодо сталого розвитку

У грудні 2021 року Рада директорів затвердила основні напрямки Плану сталого розвитку компанії. Ряд конкретних дій, що розтягнулися на кілька років і узагальнених концепцією «Рухомі майбутнім — Стійкий розвиток у дії», відображатиме уявлення компанії про майбутнє та внесок, який вона має намір внести до глобального сталого розвитку.

Прихильність компанії CAREL захисту навколишнього середовища та сталого розвитку супроводжує її з моменту її заснування в 1973 році, і з часом вона розвивалася у двох різних, але зближуваних напрямках: з одного боку, максимальне підвищення енергоефективності за рахунок все більш інтелектуальних та взаємопов'язаних продуктів, а з іншого - значний внесок у перехід на менш забруднюючі природні холодоагенти. Після біржового лістингу Групи у червні 2018 року питання стійкості почало розглядатися ще детальніше, з новими стимулами та новими зацікавленими сторонами, включаючи міноритарних акціонерів та фінансові ринки загалом. План, складений у 2021 році, фактично був визначений з використанням досвіду команди ESG, багаторівневого органу управління, що складається з Комітету з контролю, ризиків та сталого розвитку та члена Ради директорів з метою розробки питань стійкості як частина середньострокового бачення Групи.
План визначає шість областей зобов'язань (стійка стратегія та управління, екологічна політика, інновації та технології, люди, комунікації та сталий розвиток місцевих спільнот) та включає 55 цілей у сфері сталого розвитку, кожна з яких має конкретні цілі, розподілені на трирічний період. Цілі будуть досягнуті за рахунок участі 13 відділів компанії та з бюджетом понад 2,6 мільйонів євро.

Карлотта Россі Лучіані (Carlotta Rossi Luciani), виконавчий директор CAREL, яка відповідає за ESG, прокоментувала: «Зусилля всієї Групи зі складання плану на 2021 рік не лише відображають ступінь, у якому питання сталого розвитку все більше стосуються всіх жінок та чоловіків, які працюють у компанії, але також підкреслюють наш намір брати до уваги запити всіх зацікавлених сторін та виступати як ключовий гравець у створенні благополуччя у спільнотах, де ми працюємо. Виклики сьогоднішнього та завтрашнього дня надзвичайно важливі та складні не лише у тих галузях, де ми працюємо, але й для захисту усієї планети. Ми вважаємо, що заклали міцну основу, яка допоможе нам продовжувати робити свій внесок у успішне вирішення цих завдань».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9429
Aquatherm Kyiv 2024