VBW Engineering отримала сертифікат TUV Rheinland

VBW Engineering отримала сертифікат TUV Rheinland

З радістю повідомляємо, що в березні цього року, ми отримали ще один сертифікат TÜV Rheinland для вентиляційних установок VBW Engineering в даховій, басейній, підвісній, внутрішній і компактній версіях. Цей сертифікат є підтвердженням високої якості нашого обладнання.

Нагадаємо, що орган сертифікації TÜV Rheinland Polska входить до складу міжнародного концерну TÜV Rheinland Group з 140-літньою традицією, який є одним з провідних у світі з надання незалежних аудиторських послуг. Місія TÜV Rheinland Group - забезпечення якості, безпеки та ефективності взаємодії людини, технологій і навколишнього середовища. Завдяки своєму досвіду, він вважається явним експертом і зразком у своїй галузі.

У рамках процесу аудиту та сертифікації фахівці TÜV Rheinland провели детальне дослідження виробничого процесу, контролю якості, вивчили технічну документацію та перевірили центральні кондиціонери, як готових, так і в процесі виробництва, на предмет відповідності всім строгим вимогам стандартів PN-EN 1886 і PN- EN 13053. Випробування і перевірка підтвердили, що всі вимоги вищевказаних стандартів були виконані і були закінчені видачею сертифікату TÜV Rheinland.

Сертифікат TUV Rheinland є ще одним доказом того, що установки VBW Engineering виготовлені відповідно до найвищих стандартів, безпечні для здоров'я і життя користувачів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8808
Теплоізоляція