Нова лінійка вентиляційних установок VBW Engineering - BS/BD COMPACT R

Нова лінійка вентиляційних установок VBW Engineering - BS/BD COMPACT R

Компанія VBW Engineering представляє нову лінійку компактних установок кондиціювання та вентиляції BS/BD COMPACT R із роторним теплообмінником. Пристрої були розроблені таким чином, щоб зберегти повну функціональність при зменшених розмірах. Лінійка компактних підлогових установок BS/BD COMPACT R включає 5 типорозмірів з продуктивністю від 700 до 9500 м3/год. Крім того, існує можливість індивідуального налаштування параметрів відповідно до потреб замовника. Пристрої знайдуть застосування, забезпечать комфорт та оптимальний рівень вентиляції у різних громадських місцях, таких як магазини, ресторани, тренажерні зали, конференц-зали.
Основні особливості нової лінійки продуктів:
• Діапазон витрати: від 700 до 9500 м³/год.
• 5 можливих типорозмірів
• компактні розміри конструкції
• висока ефективність рекуперації енергії
• стандарт Plug&Play (заводське кабельне проведення)
• сучасна система автоматизації
• енергозберігаючі та тихі ЄС-двигуни класу IE4
• PTC/водяний нагрівач
Рекуперація енергії
Нова лінійка вентиляційних установок BS/BD COMPACT - R була створена на основі багаторічного досвіду та знань, щоб забезпечити споживачам найвищі стандарти та відповідати всім вимогам, що висуваються до виробників обладнання для кондиціювання та вентиляції повітря. Саме тому продукція VBW Engineering відповідає вимогам директиви EcoDesign 2018. Установки BS/BD COMPACT – R оснащені роторним рекуператором тепла, що забезпечує ефективність рекуперації енергії до 81%.
У конструкції установки BS/BD COMPACT R використовується ротор із приводом від крокового двигуна, що забезпечує високу точність керування обертанням теплообмінника та збільшує його ефективність при збереженні надійності пристрою.
Вентиляційні установки лінійки BS/BD COMPACT - R обладнані вбудованим водяним або електричним нагрівачем. Завдяки цьому пристрій легко адаптується до цільового приміщення та має менші розміри. Великою перевагою пристрою є використання сучасного та безпечного саморегулюючого електричного нагрівача на основі PTC-нагрівачів, що дозволяє підтримувати значно нижчу температуру радіатора, повністю виключаючи ризик перегріву системи та отримуючи велику поверхню теплообміну.

В установках лінійки BS/BD COMPACT R вентиляторні агрегати оснащені високоефективними двигунами ЄС, які забезпечують найвищий ККД за всіма робочими характеристиками.
До найважливіших переваг ЄС-двигунів відносяться:
• просте керування,
• висока ефективність перетворення електричної енергії на механічну,
• високий ККД (практично незмінний) у діапазоні регулювання частоти обертання,
• невеликий розмір корпусу,
• тиха робота.

Касетні фільтри
Припливно-витяжні установки оснащені касетними фільтрами класу M5 (ISOePM10-50%)
та F7 (ISOePM1> 70%) як для свіжого, так і для відпрацьованого повітря. За станом фільтрів слідкує система управління.

Петлі та ручки
Оглядові дверцята оснащені подвійною гнучкою петлею, яка також виконує функцію ручки. Подвійна функція дозволяє відкривати оглядові дверцята вправо та вліво. Це полегшує повний демонтаж дверцят у приміщеннях з обмеженим вільним місцем. Використання такого рішення у конструкції припливно-витяжної установки полегшує користувачам обслуговування та чищення пристрою.
Plug & Play та вбудована автоматика
Компактні установки BS/BD COMPACT R поставляються у вигляді агрегатів із заводською кабельною проводкою, а також із встановленою та налаштованою системою автоматизації.
Сучасна система автоматизації керує часом роботи пристрою, контролює роботу вентиляторів, роторного теплообмінника, регулює температуру та витрату повітря. У системі запрограмовані всі функції, які підтримує вентиляційна установка. За допомогою панелі керування, розташованої на дверцятах приладу, можна вводити налаштування функцій та перевіряти показання окремих параметрів у текстовому вигляді та на вибраній користувачем мові. Заводська установка системи керування є гарантією надійної взаємодії електронних та механічних компонентів виробника.
Якість, підтверджена сертифікатами
Нова лінійка компактних вентиляційних установок BS/BD COMPACT R відповідає найвищим стандартам безпеки та якості, що підтверджено сертифікатами незалежних контрольних організацій. Припливно-витяжні вентиляційні установки VBW Engineering мають сертифікат TÜV Rheinland, що підтверджує їхню відповідність вимогам DIN 1946-4:2008, а також сертифікат Eurovent, який визначає та підтверджує параметри роботи кондиціонерів та холодильних установок відповідно до європейських.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9398
Теплоізоляція