VBW Engineering представляє новий тип установок SPS-COMPACT

VBW Engineering представляє новий тип установок SPS-COMPACT

Представляємо новітній продукт компанії - компактний підвісний центральний кондиціонер SPS-COMPACT. Його характеристики роблять його ідеальним для житлових будівель, офісних приміщень, шкіл, дитячих садів, спортивних залів, ресторанів або в спеціальному виконанні для басейнів і медичних установ. Цей тип установок характеризується високою енергоефективністю при широким діапазоні витрати повітря (300 м3/год ÷ 4500 м3/год), забезпечуючи коефіцієнт рекуперації до 93%. Установка має компактні розміри і безкаркасну конструкцію корпусу з ізоляцією 30 мм (опціонально 50 мм), що дозволяє монтувати її в місцях, які раніше були недоступні для установки вентиляційного обладнання.

SPS-COMPACT оснащена вбудованим водяним або електричним нагрівачем. Завдяки цьому установка підтримує необхідні параметри повітря в приміщенні, зберігаючи компактні габарити. Безсумнівною перевагою також є використання сучасного і безпечного саморегульованого електричного нагрівача РТС, що сприяє підтримці набагато більш низької температури радіатора, повністю виключаючи ризик перегріву системи і отримання великої поверхні теплообміну. Безпечне транспортування і можливість заміни теплообмінника водяного нагрівача знизу можливі завдяки використанню сполучних патрубків, що не виступають за габарити корпусу.

Базова комплектація SPS-COMPACT включає в себе виконання заводської розводки електропроводки і конфігурацію за технологією Plug & Play. Панельні фільтри, які використовуються в даному типі установок, при компактних розмірах, що дозволяють домогтися високоефективної фільтрації повітря високого класу.

Конструкція SPS-COMPACT надає можливість розширення можливостей установки за допомогою додаткових функцій, таких як осушення, зволоження, додаткові ступені фільтрації і, як і все обладнання VBW Engineering, адаптується до потреб і очікувань наших клієнтів, включаючи можливість фарбування установки в різні кольори згідно палітри RAL .
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 9060
Теплоізоляція