В Києві відкрито оновлену Академію кондиціювання LG Electronics
Фото: LG Electronics

В Києві відкрито оновлену Академію кондиціювання LG Electronics

У Києві відбулося урочисте відкриття оновленої Академії кондиціювання LG Electronics. Гостям провели екскурсію оновленою Академією і представили найновіші розробки компанії LG Electronics у галузі кондиціювання і вентиляції повітря. Тепер Академія кондиціювання LG Electronics розташована за адресою м. Київ, вул. Іллінська, 8. З 21 лютого стартує набір у групи.

Головною метою Академії кондиціювання LG є підвищення рівня практичних на-вичок і теоретичних знань про мультизональні та інші сучасні системи кондиціювання і вентиляції серед українських спеціалістів. Цей проект компанії LG Electronics успішно існує в Україні з 2009 року. За цей час було проведено десятки освітніх семінарів і тренінгів для спеціалістів, які безпосередньо працюють над проектуванням, установкою та обслуговуванням систем конди-ціювання і вентиляції. У шоу-румі Академії представлено всі найновіші продукти компанії LG Electronics у сфері кондиціювання. У процесі занять студенти можуть не лише вивчити особливості й переваги продуктів, а й самі розібратися в принци-пі їхньої роботи, зазирнувши під зовнішні панелі установок.

«Ми раді продовжити успішну практику семінарів і тренінгів серед технічних спеціалістів, які проводить наша Академія кондиціювання. Відвідувати такі семінари необхідно як спеціалістам-початківцям, так і досвідченим експертам у цій галузі. Сьогодні технології розвиваються настільки стрімко, що постійне вдосконалення знань є вкрай необхідним, - вважає Олег Котик, директор відділу продажів кондиціонерів LG Electronics. – Усвідомлюючи, що знання, отримані слухачами тренінгів, - це запорука успіху в їхній подальшій роботі, компанія LG Electronics приділяє однакову увагу всім етапам навчання, включно з кваліфікацією тренера, його практичним досвідом, попередньою підготовкою до цього конкретного курсу й організацією самого заходу».

Новий сезон занять в Академії кондиціювання LG стартує 21 лютого 2013 року. На перше півріччя заплановано чотири види курсів: монтаж, сервіс, проектування і продажі. Навчання в Академії безкоштовне, оскільки це некомерційний навчальний заклад з освітньою метою. Заняття проводять висококваліфіковані викладачі компанії. За результатами курсу слухачі отримують авторизовану сертифікацію від LG Electronics за умови успішного складання кваліфікаційного іспиту.

Спеціально для тих, хто живе і працює в регіонах і не має змоги регулярно відвідувати заняття у Києві, Академія кондиціювання LG щорічно проводить виїзні семінари та тренінги, на яких знайомить технічних фахівців з різних міст України з особливостями обладнання LG.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5706
Aquatherm Kyiv 2024