Компанія LG Electronics підбиває підсумки 2012 року у сфері комерційного кондиціонування
Фото: LG Electronics

Компанія LG Electronics підбиває підсумки 2012 року у сфері комерційного кондиціонування

Протягом 2012 року компанія LG Electronics реалізувала в Україні низку успішних проектів на поставку кліматичного обладнання. У результаті в новому готельному комплексі Ramada Encore Kiev і торгово-розважальному центрі FABRIKA в Херсоні були встановлені мультизональні системи LG Multi V III. Про особливості та переваги цих систем українські архітектори, девелопери, проектувальники й дизайнери змогли дізнатися на спеціальних технічних семінарах компанії LG Electronics. Такі семінари було проведено протягом 2012 року в найбільших містах України - Києві, Львові, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку та Харкові.

Тренінги та семінари для співробітників кліматичної сфери компанія LG Electronics проводить щорічно. Учасники цих заходів не тільки знайомляться з новою високотехнологічною продукцією компанії, але й детально вивчають кожен етап роботи з обладнанням: від проектування до ефективної експлуатації. Адже обов`язковою умовою успішної роботи обладнання такого високого класу є якісна установка. Бажаючи підвищити загальний технічний рівень і компетентність українських фахівців, які здійснюють монтаж і сервісне обслуговування кондиціонерів у різних містах України, компанія LG Electronics освоїла практику проведення виїзних семінарів і тренінгів.

Однак цього року LG вирішила розширити аудиторію семінарів і запросити на них дизайнерів, архітекторів, проектувальників і девелоперів. Це рішення було пов`язане з особливостями установки комерційних кондиціонерів: на відміну від систем побутового призначення, такі системи встановлюються ще на етапі проектування будівлі. І важливо, щоб фахівці, які стверджують цей проект, знали про переваги та особливості різних систем.

Слухачам семінарів були представлені мультизональні системи LG Multi V III і лінійка систем чилер-фанкойл від LG. Однією з головних переваг MULTI V III є високий СОР, здатний досягти показника 4,6. Серед інших переваг - висока енергоефективність, прекрасна продуктивність і збільшена довжина трубопроводів. При цьому кожна з моделей Multi V III має свої особливості, завдяки яким можна легко підібрати оптимальне рішення для будівель з будь-якою площею, функціональним призначенням і навіть географічним розташуванням. Система LG Multi V III розрахована на найбільш суворі умови експлуатації: вона ефективно працює на обігрів за температур зовнішнього повітря до -20°С, а спеціальне антикорозійне покриття Gold Fin захищає теплообмінник від негативних впливів навколишнього середовища.

Наприкінці кожного семінару слухачам були представлені спеціальний портал LG VIP Club, на якому проектувальники систем кондиціювання LG зможуть поділитися своїми проектами і вивчити переваги нових моделей кондиціонерів, і оновлена ​​Академія кондиціювання LG. Тренінги, які проводить Академія, знаходять широкий відгук серед фахівців у галузі кондиціонування. Відвідування таких заходів необхідне як для починаючих фахівців, так і для досвідчених спеціалістів. Сьогодні технології розвиваються з такою швидкістю, що постійне вдосконалення знань є вкрай важливим. Розуміючи, що знання, отримані слухачами тренінгів, є запорукою успіху їх подальшої роботи, компанія LG Electronics приділяє однакову увагу всім етапам навчання, включаючи кваліфікацію тренера, його практичний досвід, попередню підготовку до конкретного курсу і організацію самого заходу. Навчання в Академії кондиціювання LG проводиться абсолютно безкоштовно.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5607
Aquatherm Kyiv 2024