Компанія LG Electronics представила найефективнішу `розумну систему кондиціонування` в Кореї
Фото: LG Electronics

Компанія LG Electronics представила найефективнішу `розумну систему кондиціонування` в Кореї

Компанія LG Electronics продовжує зміцнювати лідерські позиції на глобальному ринку кондиціонерів і систем охолодження повітря, представивши найбільш `розумну систему кондиціонування` LG Multi V Super 4 і газовий тепловий насос GHP (Gas Heat Pump) Super у Кореї.

В LG Multi V 4 компанія втілила свої кращі напрацювання у сфері інверторних технологій за останні десятиліття. Завдяки надшвидкому інверторному компресору система має найвищий у Кореї рівень СОР1 - 4.84 (для моделі з потужністю 14 л.с.). У режимі обігріву максимальну ефективність системі забезпечує технологія 2-ступеневого стиснення (вприскування пари), під час якого частина хладагента відділяється, а потім стискається компресором і випаровується. Також, уперше в Кореї в LG Multi V 4 була вирішена проблема втрати енергії за рахунок оснащення компресора технологією HIPORTM (повернення масла під високим тиском). Це дозволило не тільки мінімізувати втрати енергії, але й значно збільшити ефективність системи. Завдяки інноваційному компресору та технології, що управляє рухом хладагента контуром, система LG Multi V 4 нагріває та охолоджує приміщення у 2,5 рази швидше.

Встановлення та обслуговування системи також прості. Вперше в Кореї увімкнення або вимкнення системи може контролюватися в режимі реального часу через смартфон. Функція віддаленого контролю дозволяє виявити несправність на відстані, що значно спрощує обслуговування LG Multi V 4. Газовий тепловий насос GHP (Gas Heat Pump) Super 4 слугує для охолодження та обігріву приміщень і використовує газ у якості джерела енергії. При цьому коефіцієнт ефективності (COP) для охолодження становить 1,29 і для опалення - 1,48, що є найвищим у світі.

Завдяки унікальній інверторній технології компресора в цих системах були досягнуті найкращі за 10 років показники енергоефективності й потужності охолодження і нагріву. Представники LG Electronics впевнені, що безупинні зусилля і технологічний розвиток сприятимуть зміцненню провідних позицій компанії не тільки на корейському, але й на світовому ринку кондиціонування.

Системи кондиціонування нового покоління LG Multi V Super 4 і LG GHP Super вже доступні в Кореї, а найближчим часом можуть з`явитися і на інших ринках.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5548
Aquatherm Kyiv 2024