Компанія LG Electronics встановила систему LG Multi V Water у готелі Ramada Encore Kiev

Компанія LG Electronics встановила систему LG Multi V Water у готелі Ramada Encore Kiev

5 червня у Києві відбулась урочиста церемонія відкриття готелю Ramada Encore Kiev, у якому компанія LG Electronics встановила мультизональну систему LG Multi V Water. Готель Ramada Encore Kiev входить до составу багатофункціонального комплексу `Домосфера`.

Загальна площа готелю Ramada Encore Kiev складає 48 000 м &#178, з яких 22 000 м &#178 припадають на офісну частину і 26 000 м &#178 - на готельну. Система Multi V Water досконально підходить до подібних будівель, оскільки може одночасно працювати на охолодження та нагрівання, створюючи оптимальний клімат в приміщеннях різного призначення, незалежно від пори року. Завдяки інверторному управлінню циркуляцією води енергоефективність (СОР>5,3) даної системи на 40% вище, ніж у систем з повітряним охолодженням конденсату. При одночасній роботі у двох різних режимах – на охолодження і нагрівання – СОР можна збільшити до 80%. Монтаж системи можливий всюди, де є постійний доступ до води. При цьому робочий тиск до 45 кгс/см &#178 дозволяє використовувати систему у висотних будівлях.

`Первісно у всіх приміщеннях комплексу планувалося встановити системи `чілер-фанкойл`, - коментує Олег Котик, глава підрозділу B2B продуктів компанії LG Electronics Ukraine. - Однак після аналізу закладеного обладнання та його енергоефективності був представлений проект системи Multi V Water. На відміну від традиційних мультізональних і `чілер-фанкойл`-систем, зовнішні блоки цієї системи розташовані всередині будівлі, а тепло і холод формуються за рахунок не тільки фреонового, але й водяного контуру. Такий принцип роботи забезпечує високу енергоефективність. Крім цього замовник висловив бажання обмежити кількість фреонових труб в приміщеннях, а це - ще одна перевага системи Multi V Water`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5304
Aquatherm Kyiv 2024