Кондиціонери LG Cascade: на варті здоров’я всієї родини

Компанія LG Electronics (LG) представляє вдосконалену серію кондиціонерів Cascade зі зменшеним розміром внутрішніх блоків. Завдяки чотирьохступінчастій системі очищення повітря кондиціонери LG Cascade повністю очищують повітря від неприємних запахів і хвороботворних бактерій, роблячи атмосферу в домі не лише приємною, але й здоровою.

Чотирьохступінчаста система очищення повітря, розроблена компанією LG Electronics, складається з чотирьох ступенів захисту – фільтрації, дезодорування, антибактеріального захисту та автоматичного очищення, що перешкоджають поширенню вірусів.

• Фільтрація – очищує повітря від хвороботворних бактерій і шкідливих вірусів, що передаються повітряно-крапельним шляхом, які уловлює антиалергенний та антивірусний фільтр. Основу фільтру з нанесеними на неї ензимами утворюють органічні і неорганічні елементи. Коли повітря проходить через фільтр, алергени затримуються на ньому і знешкоджуються ензимами.
• Дезодорування – забезпечує свіже повітря і приємну атмосферу в будинку, усуваючи шкідливі запахи і сигаретний дим. Потрійний дезодоруючий фільтр складається з трьох органічних фільтрів – червоного, чорного і блакитного. Червоний фільтр видаляє неприємні побутові запахи, у тому числі сигаретний дим; чорний усуває запахи будівельних матеріалів, а блакитний фільтр позбавляє від запаху свіжої фарби та інших хімічних запахів.
• Антибактеріальний захист – запобігає алергічним захворюванням і нападам астми завдяки плазмовому фільтру, який позбавляє повітря побутових кліщів, пилку рослин і шерсті тварин.
• Автоматичне очищення – дозволяє видалити залишкову вологу з теплообмінника, запобігаючи розмноженню бактерій та утворенню цвілі.
Одночасна дія всіх чотирьох систем забезпечує комплексне, високотехнологічне очищення повітря, що надходить до приміщення через кондиціонер. Спочатку повітря проходить через антибактеріальний префільтр, який видаляє великі частинки пилу, грибки та волокна. Потім потрійний повітряний фільтр дезодорує його, знищуючи леткі органічні речовини. Далі плазмовий фільтр видаляє небезпечні для здоров`я людини речовини, а потім вступає в дію антиалергенний фільтр. Ефективність очищення повітря кондиціонером LG Cascade відзначена сертифікатом BAF (British Allergy Foundation), виданим Британським фондом по боротьбі з алергією.
Крім того, компанія LG Electronics також врахувала побажання споживачів і зменшила розміри внутрішніх блоків найпопулярніших моделей продуктивністю в 7 і 9 кБте/ч, для того, щоб кондиціонер було зручно розмістити у невеликому приміщенні. При цьому широкий діапазон продуктивності (7-24 кБте/ч) оновленої серії кондиціонерів Cascade дозволяє вибрати модель для кімнат з будь-якою площею.
Ще однією характерною особливістю кондиціонерів Cascade є технологічність і простота установки. Завдяки знімній нижній панелі і запатентованій конструкції спеціальної опори, монтаж кондиціонера може проводитися однією людиною, а технологічна карта процесу монтажу, відображена безпосередньо на поверхні монтажної пластини, дозволяє заощадити час на вивченні інструкції.

При цьому збільшений об`єм ємкості для розміщення трубопроводів і покращена конструкція монтажної пластини дозволяють зекономити до 40% часу на установку кондиціонера, спрямовані вгору технічні клапани полегшують установку LG Cascade в приміщеннях без балкона.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4774
Aquatherm Kyiv 2024