На другій лінії ТРЦ «Фабрика» встановлені кондиціонери LG
Фото: LG Ukraine

На другій лінії ТРЦ «Фабрика» встановлені кондиціонери LG

8 листопада відбулося урочисте відкриття 2-ї черги ТРЦ «Фабрика» в Херсоні, на якій встановлено кліматичне обладнання компанії LG Electronics. Системи LG Multi V III встановлені на багатьох об'єктах в усьому світі, в тому числі всесвітньо відомій Американській Академії GEMS в Абу-Дабі, ОАЕ. Тепер до цього списку можна зарахувати і ТРЦ «Фабрика».

Мультизональна система кондиціонування LG Multi V III володіє високою продуктивністю, економічністю і екологічністю, що робить її оптимальним рішенням для великих приміщень. Загальна площа одноповерхового торгівельно-розважального комплексу «Фабрика» становить 82 тис м2. Із запуском 2-ї черги загальна орендована площа склала 41 тис. м2.

«Ми раді продовжити співпрацю з інвестиційно-девелоперською компанією «Будхаус Груп», в рамках якої нам вдалося розкрити всі переваги нашої мультизональної системи в ТРК «Фабрика», - говорить Олег Котик, директор з B2B продажів кондиціонерів LG Electronics. - Мультизональна система кондиціонування LG Multi V III підтримує оптимальний температурний режим 1-ї лінії центру з моменту її відкриття в березні 2012 року. Тепер кліматична система LG буде працювати і на 2-й лінії».
«Обираючи кліматичне обладнання для ТРЦ «Фабрика», ми вивчили безліч варіантів систем кондиціонування повітря. У мультизональній системі LG Multi V III нас вразили висока продуктивність і ефективність споживання енергії, - говорить Максим Гаврюшин, комерційний директор компанії «Будхаус Груп». - Думаю, із запуском 2-ї черги ТРЦ «Фабрика», це перевага системи вийде на перший план».

Завдяки використанню інверторного компресора LG V-Scroll і технології HiPOR (унікальний метод повернення масла без втрати продуктивності) система Multi V III від компанії LG Electronics має найкращі показники енергоефективності в галузі - СОР на рівні 4,6. При цьому вона дозволяє створювати різні температурні режими в різних кліматичних зонах однієї будівлі одночасно - наприклад, подавати тепло в одне приміщення і холод в інше. Важливо відзначити, що температура може змінюватися поступово, без різких стрибків, що неминучі при зниженні температури при виключенні. Для підтримки комфортної температури усередині приміщення Multi V III використовує систему безперервного обігріву, в якій теплообмінник відтає без відключення нагріву. Завдяки більш довгій трубопровідній системі сумарною довжиною 1 тис. метрів, потужністю в 20л / с на один пристрій (максимум - 80л / с для чотирьох пристроїв у блоці) і меншим розмірам, Multi V III надзвичайно легко монтується й обслуговується.

Урочисте відкриття торговельно-розважального центру «Фабрика», на якому встановлена мультизональна система LG Multi V III, відбулося 28 березня 2012 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5557
Теплоізоляція