Компанію LG відзначено за екологічну відповідальність у сфері виробництва кондиціонерів

На церемонії нагородження премією Big Project and BGreen Awards 2011 в Дубаї компанія LG Electronics (LG) була визнана кращим постачальником року і стала єдиною компанією-виробником кондиціонерів, яку було відзначено на цьому заході. Big Project and BGreen - це одна з найбільш престижних індустріальних премій, яка присуджується за кращі рішення у сфері корпоративної екологічної відповідальності. LG отримала нагороду за презентацію нової системи кондиціонування повітря Multi V III класу VRF (Variable Refrigerant Flow).

`Для нас велика честь отримати цю престижну нагороду від Big Project and BGreen Awards`, - говорить Хван-йон Але (Hwan-yong Noh), президент і CEO компанії LG Electronics Air Conditioning and Energy Solution. - `Ми інвестували значні ресурси, щоб розробити не тільки ефективні та продуктивні кондиціонери, а й максимально дружні щодо навколишнього середовища. Нам дуже приємно, що наші зусилля визнаються лідерами індустрії`.
Окрім цього, репутація систем Multi V III як таких, що є дружніми до навколишнього середовища, обумовлена здійсненою програмою аналізу всього життєвого циклу (LCA) продукції з метою скоротити загальний вуглецевий слід компанії. Раніше за цю програму LG Electronics вже удостоїли Сертифікатом про відсутність викидів вуглекислого газу організації Carbonfund.org - така подія відбулася вперше в індустрії опалення, вентиляції та кондиціонування повітря. Крім того, системи Multi V III оснащені інверторною технологією LG, яка забезпечує один з найвищих в індустрії показників коефіцієнта перетворення енергії (COP) - 4.58. Це означає, що Multi V III викидає в атмосферу менше вуглекислого газу, ніж будь-які інші доступні сьогодні кондиціонери.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5085
Aquatherm Kyiv 2024