Кондиціонери LG першими отримали сертифікат про відсутність викидів вуглецю

Компанія LG Electronics (LG) оголосила сьогодні, що мультизональні система Multi V III (ARUN072DT3) стала першим кондиціонером у світі, що отримав сертифікат `Про відсутність викидів вуглецю`. Даний сертифікат був виданий північноамериканською організацією з оцінки впливу фізичних осіб та підприємств на навколишнє середовище – Carbonfund.org.

Маркування про відсутність викидів вуглецю було видане Multi V III після ретельного вивчення викидів вуглекислого газу, які супроводжують весь життєвий цикл цього продукту – починаючи з виробництва, перевезення та експлуатації і закінчуючи утилізацією. Високим результатами Multi V III сприяла власна розробка LG – програма, що аналізує життєвий цикл всіх продуктів компанії з метою скорочення викидів вуглецю в атмосферу.

При розробці Multi V III екологічності цієї системи було приділено не меншу увагу, ніж потужності. Система Multi V III оснащена унікальною інверторною технологією LG, яка забезпечує СОР (Coefficient of Performance – коефіцієнт, що показує ефективність роботи холодильної машини) на рівні 4,6. Це один з найвищих COP в індустрії. Іншими словами, Multi V III викидає менше СО2 порівняно з будь-якою іншою системою кондиціонування, сприяючи уповільненню глобального потепління.

`Споживачі в Північній Америці виявляють великий інтерес до екологічно чистої продукції, – сказав Хван-Йонг Але (Hwan-yong Noh), президент компанії LG Electronics Air Conditioning & Energy Solution – Ми раді, що можемо запропонувати їм продукт, що відповідає високим стандартам Carbonfund. org. Як компанія, яка виробляє системи опалення, кондиціонування, вентиляції та рішення в галузі енергетики, LG прагне розробляти лише технологічно просунуті та екологічно чисті продукти`.

В Україну мультизональна система LG Multi V III доступна від початку 2011 року.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5061
Aquatherm Kyiv 2024