Компанія LG Electronics представила в Україні мультизональні системи та новий напрямок продуктів

Компанія LG Electronics провела в Києві технічний семінар на тему «Мультизональні системи LG Multi V III та LED-освітлення – нові комерційні рішення від LG Electronics», який відбувся в готелі «Прем`єр Палац». У рамках заходу були представлені новинки LG 2011 року, у тому числі нова категорія продуктів плазмового і LED-освітлення.

«Світлодіодне і плазмове освітлення – це досить новий продукт, – розповідає Олег Котик, керівник відділу В2В продажів компанії LG Electronics. – Однак у світі вже є безліч успішних прикладів його установки, і ми сподіваємося, що в Україні цей бізнес-напрямок буде так само успішним. Тим більше що, за оцінками експертів, майбутнє саме за енергоефективними рішеннями».

Крім плазмового і LED-освітлення, учасники семінару також змогли ознайомитися з перевагами інших продуктів, які вже зарекомендували себе на українському ринку, таких як мультизональні системи LG Multi V III і холодильні установки LG.

«За цей рік у нас з`явилося чимало об`єктів, на яких було змонтовано систему LG Multi V, – готелі, великі торгові та офісні центри, – продовжує Олег Котик. – Однак український ринок досить консервативний, і українські замовники здебільшого віддають перевагу системам чиллер-фанкойл. Тому ми приділяємо їм не меншу увагу, ніж нашому стратегічному продукту – LG Multi V III».

Системи чиллер-фанкойл і Multi V виробництва компанії LG Electronics вже доступні на українському ринку, плазмове та LED-освітлення буде представлено пізніше.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4869
Aquatherm Kyiv 2024