LG представляє нове покоління сонячних модулів на Intersolar2011

Компанія LG Electronics (LG) продемонструє свої новітні сонячні енергетичні рішення на Intersolar 2011 – найбільшій у світі виставці сонячних технологій, що відбудеться 8-10 червня у Мюнхені, Німеччина. Відвідувачі стенду LG зможуть побачити інноваційні сонячні модулі Mono XTM і Multi XTM, які ефективніші за звичайні моделі на 8,3% і 4,3% відповідно.

Mono X є найбільш високоенергоеффективним сонячним модулем LG у своєму класі. У той час як потужність звичайних моно-модулів становить 240 Вт, Mono X ефективніший – 260W. Крім того, він легше й дешевше в установці.

Multi X – нові фотоелектричні модулі LG, потужністю 240 Вт. Це можна порівняти з рівнем енергоефективності звичайних моно-модулів, але оскільки поверхня LG Multi X більше, то вони поглинають більше сонячного світла. Відповідно, енергії виробляється набагато більше, ніж при використанні звичайних мульти-кристалічних сонячних елементів. Більш того, вночі блакитні комірки, облямовані чорною рамкою кольору piano black виглядають дуже стильно, роблячи дизайн Multi Х особливо ефектним.

`Сонячна енергія є одним з наших основних напрямів розвитку у майбутньому, – сказав Кван Шик Чо (Kwan-shik Cho), віце-президент бізнес-напрямку сонячних модулів компанії LG Electronics. – Після більш ніж 20 років досліджень, додаткові інвестиції дозволять нам збільшити наші виробничі потужності до 330 мегават у 2011 році і 1 гігават в 2013 році. Таким чином, компанія LG Electronics зможе увійти до десятки найбільших виробників сонячних модулів у відносно стислі терміни`.

Сонячні модулі Mono X та Multi X були розроблені у спеціальній тестовій лабораторії LG, яка першою в галузі була відзначена сертифікатами TÜV та UL. Тестова лабораторія дозволила компанії використовувати свої інноваційні процеси для створення високоякісних надійних і довговічних продуктів. Нові сонячні модулі можуть витримувати фронтальний і тильний тиск у 5400 Па, а також жорсткі кліматичні умови. Відвідувачам стенду компанії LG на Intersolar будуть демонструватися 3D-ролики, на яких можна побачити, як сонячні модулі LG проходять тестування в екстремальних умовах.

Осередки сонячних батарей LG можна використовувати з широким спектром розмірів сонячних модулів: 4x9, 6x8, 6x9, 6x12 і 6x10. Таким чином, сонячні продукти LG задовольняють практично всі потреби клієнтів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4813
Aquatherm Kyiv 2024