Компанія LG Electronics ознайомила партнерів та журналістів з новими системами кондиціонування LG 2011

Компанія LG Electronics провела 15 квітня у київському готелі InterContinental технічний семінар на тему `Системи кондиціонування LG 2011`, послухати який зібралося близько 50 людей – партнерів, технічних фахівців, журналістів зі спеціалізованих видань та інформагентств. В рамках події були представлені нові лінійки інверторних кондиціонерів, мультисистем кондиціювання та мультизональні системи. Учасники семінару також отримали повну інформацію про сучасні тренди та інноваційні рішення LG у сфері кондиціонування, а також нові способи очищення повітря, що забезпечують ці системи.

Особливу зацікавленність у присутніх на семінарі партнерів та журналістів викликала вдосконалена система фільтрації LG, що застосовується у нових кондиціонерах компанії. Сьогодні тема здоров`я в багатьох родинах вийшла на передній план – люди хочуть повністю очистити повітря у своїх квартирах від алергенів і пилу, які можуть завдати шкоди організму людини.

Чотириступінчаста система захисту, розроблена компанією LG Electronics, дозволяє практично повністю позбавитися від хвороботворних вірусів та бактерій і зберегти у будинку здорову атмосферу за допомогою чотирьох ступенів захисту: фільтрації, дезодорування, антибактеріального захисту та автоматичного очищення:

• Антиалергенний та антивірусний фільтр забезпечує ефективну фільтрацію повітря, затримуючи шкідливі віруси, які передаються повітряно-крапельним шляхом.
• Потрійний фільтр дезодорує приміщення, створюючи у ньому комфортну атмосферу. Цей фільтр складається з трьох спеціальних фільтрів, які знищують небезпечні органічні сполуки (формальдегід) і видаляють неприємні запахи.
• Плазмовий фільтр використовує одночасно електричне і магнітне поля, які знищують мікроскопічні частинки пилу. При цьому вдосконалена система очищення повітря Cyclotron Plasma видаляє на 30% більше мікроскопічних забруднюючих частинок.
• Функція автоматичного самоочищення за допомогою новітньої системи вентиляції перешкоджає утворенню цвілі і бактерій, які розвиваються у теплообміннику.

Інверторні моделі кондиціонерів LG, що використовують технологію DC Inverter, також відрізняються високою продуктивністю та енергоефективністю і дозволяють заощадити до 44% електроенергії у режимі охолоджування і в режимі нагріву порівняно з неінверторними моделями. При цьому ефективність охолодження у нових інверторних моделях LG підвищена на 15%, а ефективність нагріву – на 30%. Не менш важливою перевагою нових систем кондиціювання LG 2011 року є також покращена конструкція вентилятора Skew Fan, який забезпечує найнижчий у світі рівень шуму – 19 ДБ.

Представник `Компанії Степ Груп` Роман Крючковенко зазначив: `Сучасні технології розвиваються дуже швидко. І для того щоб зберегти свою компетентність, технічні фахівці повинні постійно відслідковувати зміни, що відбуваються. Приємно, що компанія LG Electronics розуміє, наскільки важливий сьогодні своєчасний обмін інформацією, і в рамках своїх семінарів дозволяє фахівцям отримати вичерпну інформацію про оновлену лінійку LG, а також нові функції та можливості цих систем кондиціонування`.

`Системи кондиціонування LG мають безліч переваг, і найбільш повно про них можна розповісти у рамках технічного семінару, – вважає Дмитро Поправка, продакт-спеціаліст компанії LG Electronics України. – У 2011 році ми маємо намір провести серію таких семінарів у найбільших містах України. У квітні вже відбулися семінари в Харкові, Запоріжжі, Кривому Розі, Львові, Ялті та Дніпропетровську. Тепер, після заходу в Києві, пройдуть семінари у Донецьку та Одесі, в ході яких можна буде отримати комплексну інформацію про нові системи кондиціювання LG на 2011 рік`.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4745
Aquatherm Kyiv 2024