Компанія LG Electronics розповіла українським фахівцям про інновації у галузі комерційного кондиціонування

Компанія LG Electronics провела у Києві технічний семінар на тему `Комерційні кондиціонери LG 2011`. У заході, який відбувся 25 березня у готелі InterContinental, взяли участь понад 60 українських фахівців. Учасники семінару отримали комплексну інформацію про інноваційні рішення LG у галузі промислового кондиціонування, а також дізналися про особливості та переваги цих продуктів.


Для кращого сприйняття інформації семінар був розділений на кілька тематичних блоків. Спочатку була презентована нова лінійка мультизональних систем кондиціювання LG Multi V Plus III, що відрізняється підвищеною енергоефективністю, високою продуктивністю та збільшеною довжиною трубопроводів. Однією з головних переваг цієї системи є високий COP, здатний досягти показника 4,6. При цьому кожна з моделей Multi V III має свої особливості, завдяки яким можна легко підібрати оптимальне рішення для будинків з будь-якою площею та функціональним призначенням. Так, модулі системи Multi V Plus III можуть компонуватися у будь-якому порядку, створюючи централізовану систему кондиціонування з продуктивністю до 179 кВт і кількістю під`єднуваних внутрішніх блоків до 64.

Крім нової системи LG Multi V Plus III, учасникам семінару також були представлені програми розрахунку та підбору обладнання, приклади реалізації проектів із застосуванням мультизональних систем кондиціювання LG Multi V III.

У блоці, присвяченому системам чиллер-фанкойл LG, які компанія виводить на ринок у 2011 році, присутні на семінарі фахівці змогли ознайомитися з холодильними машинами з гвинтовими і відцентрованими компресорами, а також абсорбційними холодильними машинами.

Окремий блок семінару було присвячено новим продуктовим напрямками LG, зокрема виробництву сонячних елементів, а також освітленню на основі світлодіодних та плазмових ламп. Великий термін використання, висока економічність енергоспоживання, можливість регулювання кольору, економія робочої сили та коштів через відсутність необхідності у постійному обслуговуванні світлодіодів та широкий модельний ряд - ось далеко не повний перелік переваг освітлювального світлодіодного обладнання LG. Водночас, плазмові лампи LG відрізняються великою світловіддачею, тривалим терміном експлуатації, екологічністю та зниженим споживанням електроенергії. Світло, що випромінюється плазмовими лампами, за своїми спектральним характеристикам ідентичне сонячному світлу, а різноманітність модельного ряду дозволяє здійснити освітлення різного роду об`єктів.

Ще одним пріоритетним напрямком компанії LG Electronics, який також було представлено на семінарі у Києві, є виробництво теплових насосів, одним з найбільш яскравих представників яких є Therma V. Тепловий насос типу повітря-вода Therma V відрізняється високою ефективністю роботи, економічністю та високим рівнем екологічності.

Українські фахівці, що відвідали семінар, високо оцінили його інформативність та якість підготовки. Як відзначив маркетинг-директор компанії `Техкомплект` Олег Жур: `Приємно, що наші партнери - компанія LG Electronics завжди проводить заходи на належному рівні. На семінарах добре розкриваються всі сторони обладнання, йде порівняння з конкурентами. Вже на сьогоднішній день у лінійці LG Electronics є практично все, що необхідно для побудови інженерії проекту. Якщо раніше, років три-чотири тому, кондиціонери LG асоціювалися тільки з яскравим дизайном, то зараз в лінійці компанії з`явилися значно серйозніші потужності, які характеризуються також високою енергоефективністю та зручністю у монтажі й сервісі`.

У 2011 році компанією LG заплановано низку семінарів з комерційних і побутових кондиціонерів у регіонах України, що дозволить надати експертам області найсвіжішу та необхідну інформацію про перспективні нові розробки компанії.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4718
Теплоізоляція