Systemair купує компанію в Туреччині

Systemair купує компанію в Туреччині

Systemair підписала угоду про придбання 70% акцій турецької компанії HSK.

HSK є провідним виробником Туреччини вентиляційних установок з оборотом 160 000-XX-XX Показати телефон160 000 000 шведських крон в 2011 році. Компанія має два виробництва потужностей на околиці Стамбула, а також офіси продажів в Азербайджані, Грузії, Туркменістану, Дубаї та в Іраку.

"Туреччина є цікавим ринком з великим потенціалом. Турецькі будівельні компанії також займають активну позицію на ринках ближнього зарубіжжя. Ми бачимо хорошу синергію з нашим недавнім придбанням італійської фабрики чиллеров", - говорить Свен Нільсен, директор по маркетингу компанії Systemair.

"Спочатку ми придбали 70% і опціонм, який має обов'язкову силу на придбання решти 30% протягом чотирьох років. Поглинання, як очікується, відбудеться в травні цього року", говорить Джеральд Енгстрем, президент і головний виконавчий директор Systemair.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної і Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 2500 чоловік.
У 2009/10 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,2 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5297
Теплоізоляція