Systemair бере участь у виставці «Будпрагрес - 2012»

Systemair бере участь у виставці «Будпрагрес - 2012»

3 вересня 2012 в Мінську відкрилася виставка «Будпрагрес - 2012». У ювілейний рік у виставці взяли участь понад 350 провідних будівельних компаній з Білорусії, країн ближнього і далекого зарубіжжя.

На виставці були представлений весь спектр обладнання Systemair-вентилятори, вентагрегати, повітророзподільні пристрої, продукція італійського заводу-чиллера і фенкойли.

Крім співробітників представництва Systemair на території Республіки Білорусь (ІООО «Сістемайр») у виставці брали участь глави шведського, датського, німецького та інших представництв Systemair-Джеральд Енгстрем Курт Маурер, Алекс Расмусен, Міндаугас Мартісіус. Активну участь в організації виставки взяли співробітники московського офісу Systemair - Віра Андерсон, Євген пальника і Юлія Семенова.

Під час виставки відбулося урочисте відкриття офіційного представництва Systemair на території Республіки Білорусь - ІООО «Сістемайр».

У компанії ІООО «Сістемайр» надають повний комплекс обслуговування клієнтів починаючи з підбору обладнання до поставки його на об'єкт. В офісі працюють кваліфіковані інженери, фінансисти і керівництво компанії на чолі з директором Геннадієм Журавльовим. Гостям, присутнім на відкритті, був продемонстрований добре організований логістичний центр, який знаходиться в Мінську.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної та Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 2500 чоловік.
У 2009/10 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,2 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5509
Aquatherm Kyiv 2024