Systemair на виставці Mostra Convegno 2012

27-30 березня в Мілані відбулася одна з найяскравіших подій 2012 року в світі HVAC - чергова виставка Mostra Convegno. І, хоча, на думку експертів, цього року виставка була скромніше, ніж у попередні, багато учасників змогли зацікавити відвідувачів новими розробками і досягненнями.
Компанії Systemair і Frico були представлені на Mostra Convegno Expocomfort із загальною виставковою площею 400 метрів квадратних. Участь у виставці стало чудовою нагодою продемонструвати новинки продукції, у тому числі: модульні агрегати DVCompact, універсальні повітряні завіси PA, нові моделі повітророзподільних пристроїв.
Особливий акцент був зроблений на обладнання для систем кондиціювання повітря виробництва заводу Systemair AC (Барлассіна, Італія), який Systemair не так давно придбала у компанії Airwell. Поява холодильного обладнання в асортименті продукції Systemair дозволяє пропонувати комплексне рішення для систем обробки повітря.
Багато клієнтів виставки були зацікавлені широким спектром продуктів Systemair. Наявність обладнання для систем вентиляції, кондиціонування повітря та опалення істотно розширює можливості співпраці з компанією.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної і Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 2500 чоловік.
У 2009/10 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,2 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5244
Теплоізоляція