Systemair оголошує про покупку двох європейських компаній

DT Thermo і DT Thermo MNE будуть придбані вентиляційної компанією Systemair після досягнення угоди про покупку.

Рішення про придбання компаній DT Thermo (Сербія) і DT Thermo MNE (Чорногорія) було прийнято після визначення ринку цих країн як потенційно цінного.

Загальний оборот компаній зафіксували SEK 16 млн. (1,5 млн. фунтів стерлінгів) в 2011 році. Головний виконавчий директор Systemair Джеральд Енгстрем заявив, що дане підприємство відповідає бізнес-плану компанії "увійти на ринки, що розвиваються на ранній стадії".

Директор з маркетингу компанії Systemair Свен Нільсен додав: "Придбання DT Thermo і DT Thermo MNE дає компанії вихід на ринок в Сербії і Чорногорії, а також сприяє зміцненню позицій в галузі вентиляції".

Угода підлягає нормативному твердженням і буде завершена після отримання юридичної консультації фахівців зі злиття.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної і Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 2500 чоловік.
У 2009/10 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,2 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5186
Aquatherm Kyiv 2024