Systemair поставляє обладнання для нового офісного центру

Systemair поставляє обладнання для нового офісного центру

Компанія Systemair виграла тендер на поставку обладнання для нового офісного центру в Стокгольмі. Загальна площа центру складе 54 000 метрів квадратних.

У Швеції це перший проект, який буде класифікований відповідно до BREEAM Excellent - одним з найвідоміших і поширених методів оцінки екологічної ефективності будівель. BREEAM визначає стандарти раціонального проектування і будівництва, а так само дає можливість порівнювати різні будівлі за рівнем їх впливу на навколишнє середовище.

Компанія Systemair поставить на об'єкт 10 вентагрегатов на загальну суму близько 6 мільйонів шведських крон. Поставки будуть здійснюватися протягом першої половини 2013 року.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної та Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 3200 чоловік.
У 2011/12 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,7 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5629
Теплоізоляція