Шведські колеги Systemair на ЄВРО 2012

Шведські колеги Systemair на ЄВРО 2012

Шведські колеги Systemair на ЄВРО 2012

За час проведення матчів Україна відвідали близько 20 тис. шведських уболівальників. Шведська збірна провела в Києві три матчі: 11 червня - з України, 15 - з Англією і 19 - з Францією.

Компанія Systemair також підтримала команду збірної Швеції. Група клієнтів і керівництво компанії відвідали ігри з її участю. Це стало хорошою можливістю не тільки активно підтримати свою команду, а й познайомитися з Києвом, його культурою, спробувати традиційну українську кухню.

Генеральний директор компанії Systemair, Геральд Енгстрем, також відвідав один з матчів, повідомив, що ринок України представляє великий інтерес для компанії і цей візит дав змогу отримати позитивні емоції від футболу і чудовою організації самого чемпіонату.

Коротко про Systemair.
Компанія Systemair є одним з провідних світових виробників вентиляційного устаткування. Група включає в себе близько 60 компаній і веде діяльність більш ніж в 40 країнах Європи, Північної і Південної Америки, Близького Сходу, Азії, Африки та Австралії. В даний час в Systemair працює близько 2500 чоловік.
У 2009/10 фінансовому році оборот компанії склав близько 3,2 мільярда шведських крон. З моменту заснування Systemair в 1974 році прибуток компанії щорічно зростає. Протягом останніх 15 років, середньорічний приріст становить близько 16%. Восени 2007 року Systemair оголосила про вихід IPO на Стокгольмській Фондовій Біржі.
Продукція включає в себе більше 2500 найменувань і розповсюджується під брендами Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5339
Aquatherm Kyiv 2024