Компанія Systemair набуває Kryotherm

Хороша новина для партнерів компанії Systemair, а також проектувальників систем вентиляції і кондиціювання повітря! 22 серпня 2011 року Systemair придбала компанію Kryotherm (Пітео, Швеція). Дане придбання розширить асортимент продукції, що дозволить надавати клієнтам цікавіші рішення при створенні мікроклімату приміщень.
З 1967 року компанія Kryotherm представляє на ринку країн Скандинавії обладнання для охолоджування, обігріву і кондиціювання повітря. Продукція найбільш застосовується в супермаркетах, магазинах, офісних приміщеннях і на інших комерційних об`єктах. Всі агрегати розроблені і виготовлені в Швеції. Відповідно до звітних даних, за останні п`ять років оберт компанії в середньому складав 30 мільйонів шведських крон. 
«Продукція компанії Kryotherm доповнює наш асортимент і дає більше можливостей для надання комплексних рішень в системах вентиляції. Співробітники компанії володіють багатими знаннями і багатолітнім досвідом в області пристрою систем з вбудованими охолоджувачами і тепловими насосами. Ми бачимо позитивний ефект співпраці в області розробки і продажів обох продуктів», заявив генеральний директор Systemair Геральд Енгстрем.

Коротко про Systemair:
Systemair – лідируюча вентиляційна компанія, ведуча свою діяльність в 40 країнах Європи, Північній Америці, на Близькому Сході, в Азії, Африці і Австралії. Група складається з близько 60 компаній міцно влаштувалася на ринках, що розвиваються, на яких продукція представлена під торговельними марками Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4942
Aquatherm Kyiv 2024