Systemair переможець премії `The Indoor Climate Prize`

Systemair разом з монтажною компанією Gösta Schelin і проектною фірмою PQR Konsult була вибрана переможцем премії `The Indoor Climate Prize`.

Systemair, в співпраці з монтажною компанією Gösta Schelin і проектною фірмою PQR Konsult розробила інноваційне рішення для системи вентиляції.
Рішення дозволяє підвищити енергоефективність існуючих будівель і квартир і, в той же час, забезпечує хороший клімат в приміщенні.

В основі ідеї лежить використання існуючих витяжних каналів у квартирах, доповнених припливними каналами для подачі свіжого повітря. Компанія Systemair розробила нові енергоефективні агрегати з високою ефективністю теплообмінника, де утилізувалося до 90% теплової енергії. Вентиляційний агрегат розташовується на горищи.

`Висока ефективність агрегату дає енергозбережний ефект до 40 кіловат на квадратний метр в рік. Це означає, що більшість будівель і квартир Швеції мають високий потенціал для підвищення ефективності використання енергії шляхом реалізації даної системи`, говорить Пер Юханссон, менеджер по продажах в Швеції.

`Попит на системи цього типу високий і постійно зростає. Ми бачимо великий потенціал для продуктів і системних рішень, як в Швеції, так і в інших європейських країнах`,- говорить виконавчий директор компанії Геральд Енгстрем.

Премія `The Indoor Climate Prize` була заснована в 2001 році компанією Slussen в співпраці з Swedvac (шведське суспільство інженерів HVAC), Swedvent і Шведським суспільством холоду. Премія `The Indoor Climate Prize` направлена на зміцнення позицій технологій для створення внутрішнього клімату і підвищення інтересу до них.

Коротко про Systemair:

Systemair – лідируюча вентиляційна компанія, ведуча свою діяльність в 39 країнах Європи, Північній Америці, на Близькому Сході, в Азії, Африці і Австралії. Група складається з близько 50 компаній міцно влаштувалася на ринках, що розвиваються.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4790
Aquatherm Kyiv 2024