Весняний цикл технічних семінарів Systemair

Цією весною представництво компанії Systemair спільно з компаніями Сан-Айс і Клімат Проф Україна провели ряд семінарів в Києві, Донецьку, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі, Миколаєві, Одесі і Львові.
Актуальні теми семінарів викликали значний інтерес серед відвідувачів. Були представлені новинки продукції Systemair 2011 року, розглянуті проблеми енергозбереження і щляхи їх рішення на базі енергоефективного обладнання Systemair. Також розглянуті практичні аспекти підбору вентиляційного обладнання на конкретних прикладах з вказівкою доцільності вживання того або іншого рішення для різних випадків.
Великий інтерес з боку слухачів викликала інформація об онлайн каталозі продукції Systemair, який доступний на сайті компанії. Цей зручний інструмент забезпечує максимальну повноту інформації по обладнанню, дозволяє просто і зручно підбирати комерційну групу обладнання з указанням ряду специфічних параметрів, які не завжди можливо привести в паперовій документації.
Як доповідачі виступали глава представництва Systemair в Україні Георгій Сорокин, а також бренд-менеджер Вадим Мушик. Всі учасники отримали детальну технічну інформацію.
Коротко про Systemair:
Systemair – лідируюча вентиляційна компанія, ведуча свою діяльність в 38 країнах Європи, Північній Америці, на Близькому Сході, в Азії, Африці і Австралії. Група складається з близько 50 компаній міцно влаштувалася на ринках, що розвиваються, на яких продукція представлена під торгівельними марками Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4763
Aquatherm Kyiv 2024