Systemair на виставці Світ Клімату 2011

Компанія Systemair вкотре прийняла участь у виставці Світ Клімату 2011, Москва. Також цього року стенди компанії Systemair на території країн СНД можна буде побачити в Казахстані, Україні і Білорусі.
На виставці були представлені не лише останні новинки обладнання, але і новий корпоративний стиль. Нові вентиляційні агрегати Topvex і VR фокусували на собі увагу відвідувачів. Серед вентиляторів найбільшим інтересом користувалася модель для агресивних середовищ - вентилятор PRF, а також багатофункціональний кришний вентилятор DVG. Серед теплового обладнання Frico виділялися новітні завіси PA і інфрачервоні нагрівачі IH.
На стенді були багато відвідувачів, проводилися зустрічі з партнерами, які проходілі в конструктивному ключі. Представники заводів з Швеції, Данії, Німеччини, а також колеги з Литви і України також активно взаємодіяли з відвідувачами.
Коротко про Systemair:
Systemair – лідируюча вентиляційна компанія, ведуча свою діяльність в 39 країнах Європи, Північній Америці, на Близькому Сході, в Азії, Африці і Австралії. Група складається з близько 50 компаній міцно влаштувалася на ринках, що розвиваються, на яких продукція представлена під торгівельними марками Systemair, Frico, VEAB і Fantech.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4700
Теплоізоляція