Systemair купує завод Airwell

Systemair досягла угоди про придбання заводу Airwell (Мілан, Італія), який є частиною групи Airwell.

Airwell Barlassina виробляє холодильні установки для комфортного кондиціонування. Асортимент продукції включає чиллери від 20 до 1200 кВт. Airwell має одну з найширших виробничих лінійок і випускає чиллери як з водяним, так і з повітряним охолодженням. В останні роки ведеться розвиток і вдосконалення продукції. Велика частина устаткування сертифікована за стандартом Eurovent.

Персонал заводу складає 155 осіб. Systemair бере на себе також частину відділу продажів промислових установок кондиціонування повітря в Італії. Завод має один з найсучасніших в Європі дослідних центрів для розробки і тестування чиллерів, а також виставковий зал і навчальний центр.

Оборот компанії на 2011 рік вже склав близько 24 млн.євро. Завершення операції, як очікується, відбудеться в січні 2012 року.

`Дане придбання, значною мірою, зміцнить наші продажі повітреобробних агрегатів, де використовується охолодження для створення комфортного мікроклімату в приміщенні. Це стратегічне придбання. Ми станемо гораздно сильнішими в проектному секторі`, - каже Геральд Енгстрем, генеральний директор компанії Systemair.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5057
Aquatherm Kyiv 2024