Systemair оголосила підсумки фінансового року

Генеральний директор компанії Systemair Геральд Енгстрем на щорічних зборах акціонерів озвучив результати фінансового року і плани на майбутнє. Група Systemair провела ряд агресивних інвестицій на ринку і придбала декілька хороших компаній. Був представлений новий логотип і новий графічний вигляд. «Новий логотип вказує, що сьогодні ми динамічна і міжнародна компанія, що пропонує щонайширший спектр продукції», - заявив Геральд Енгстрем.
За звітний фінансовий рік, який закінчився в травні, компанія досягла історичних максимумів в Скандинавії. Істотне зростання попиту на продукцію Systemair в країнах СНД. Значне зростання попиту в Німеччині, Франції і Голландії.
Компанія багато уваги приділяє розробці новинок і удосконаленню продукції. Більше 80 фахівців задіяно в розробці енергоефективного вентиляційного обладнання. Протягом року Systemair представила ряд технічних новинок. У квітні 2011 року, розроблений продукт Systemair для багатоквартирних будинків отримав промислову премію Indoor Climate Prize (Швеція) в області енергосбереження.
Компанія провела значні інвестиції в розширення і модернізацію заводів в Швеції і Данії. Це дозволить підвищити продуктивність і ефективність виробництва цілого ряду продукції.
«Наявність великого асортименту на складах забезпечує швидку доставку товару клієнтам. Саме така бізнес-модель проявила себе прекрасно. На багатьох ринках Systemair є основним гравцем, і ми бачимо великий потенціал для подальшого зростання. У нас амбіційні плани на майбутнє.» - такими словами підвів підсумок своєму виступу Геральд Енгстрем.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4895
Теплоізоляція