Оновлення лінійки агрегатів Systemair Topvex

Компанія Systemair постійно проводить роботу по вдосконаленню і модернізації лінійки вентиляційного обладнання. В даний час значні зміни отримали ряд компактних вентиляційних агрегатів Topvex.

У третьому поколінні даних агрегатів додався цілий ряд функціональних можливостей. Серед них можливість замовлення агрегатів як з електричним або водяним нагрівачем, так і без нього. Також актуальними можливостями є підтримка постійного тиску в системі (VAV) або підтримка постійної витрати повітря (CAV), які раніше були доступні лише у великих моделях Topvex, а тепер отримали вживання і в моделях витратою від 1000 м3/час.
Ще однією цікавою перевагою нового покоління агрегатів Topvex є можливість видаленого управління функціями через інтернет, використовуючи вбудований сервер WEB. Дана новина доступна в базовій комплектації і дозволить cуттєво спростити налаштування і зміну параметрів роботи вентиляційних агрегатів. Зокрема, відкриваються широкі можливості для видаленого сервісного обслуговування вентиляційних агрегатів Systemair, що у результаті приведе до скорочення часу і вартості такого обслуговування.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 4661
Aquatherm Kyiv 2024