В Україні відкрився перший тренінговий центр для фахівців з устаткування ТМ DAIKIN

В Україні відкрився перший тренінговий центр для фахівців з устаткування ТМ DAIKIN

24 червня 2019р. компанія ЛІКОНД, офіційний дистриб'ютор DAIKIN в Україні, відкрила перший навчальний центр для проведення професійних тренінгів та підвищення кваліфікації з повного спектру кліматичного обладнання DAIKIN.

Тренінговий центр ЛІКОНД обладнаний усіма необхідними технічними рішеннями, повністю готовими до роботи в звичайному експлуатаційному режимі. Навчальне приміщення комплексу розраховане на оптимальну кількість учасників (до 12 чол), що забезпечує максимальну ефективність подачі теоретичного матеріалу викладачем і його сприйняття слухачами, разом з продуктивною практичною роботою на обладнанні DAIKIN.

Відразу після відкриття центру, тут відбувся поглиблений дводенний технічний тренінг щодо особливостей роботи, системних налаштувань, введення в експлуатацію, а також діагностиці можливих виходів з ладу теплових насосів класу «повітря-вода» DAIKIN Altherma на холодоагенті R32. Захід був проведений спільною україно-бельгійської групою - представниками департаменту технічного обслуговування компанії Daikin - Вім Калант і Ксінун Ху (Wim Calant, Xinyun Hu), за підтримки головного інженера ЛІКОНД Костянтина Лобановського і менеджера з продажу теплових насосів українського дистриб'ютора Миколи Кравченка. У заході взяли участь 12 технічних фахівців - представників партнерських компаній-дилерів ЛІКОНД.

Під час тренінгу професіонали з українських інсталяційних опалювальних компаній постійно спілкувалися з фахівцями компанії DAIKIN і ЛІКОНД, а також поділилися своєю думкою, з приводу поточного стану опалювального ринку України, його актуальних проблем і можливостей подальшого розвитку і розширення опалювальних рішень на базі теплових насосів «повітря вода» DAIKIN Altherma на холодоагенті R32.

На думку учасників заходу, тренінговий центр ЛІКОНД почав свою діяльність надзвичайно успішно. На найближчий час заплановано ряд технічних тренінгів по різним типам обладнання DAIKIN для підвищення кваліфікації кліматичних фахівців дилерсько-партнерської компанії ЛІКОНД.

Довідка про компанію.
Компанія «Ліконд» - офіційний дистриб'ютор DAIKIN в Україні, компанія працює на українському ринку кліматичної техніки більше 18 років, поставляючи весь спектр обладнання DAIKIN безпосередньо від виробника DAIKIN Europe N.V., забезпечуючи гарантійну та сервісну підтримку. Дилерська мережа «Ликонд» налічує кілька сотень компаній по всій Україні, також працюють 3 філії компанії в Дніпрі, Одесі та Харкові. Навчальний центр «Ліконд» проводить семінари з підвищення кваліфікації для фахівців.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 8838
Aquatherm Kyiv 2024