Компанія Daikin Industries демонструє зростання річного прибутку

Компанія Daikin Industries, дистриб'ютором якої на українському ринку є компанія ЛІКОНД, демонструє стабільне динамічний щорічне зростання прибутку. Це підтверджує консолідований звіт за останній фінансовий рік.

У цьому документі Daikin Industries, Ltd. (Осака, Японія) зазначено, що обсяг чистих продажів компанії досяг 129 090-XX-XX Показати телефон1290903 млн. Ієн, що приблизно дорівнює 12,7 млрд. доларів США. Проаналізувавши всі фінансові показники можна констатувати, що обсяг чистих продажів компанії Daikin Industries виріс на 5.9% порівняно з показниками минулого року. Операційний прибуток компанії виріс на 9.2%, в порівнянні з попереднім фінансовим роком. Звичайна прибуток виріс за рік на 15.2%, а чистий прибуток на 5.9%.

Частка обладнання для кондиціювання повітря та технологічного охолодження, в загальному обсязі продажів компанії Daikin, збільшилася на 7.5%, а операційний прибуток від реалізації цієї групи техніки на 17.8%.

Але на цьому Daikin Industries, Ltd не планує зупинятися. Так, вже в першій половині поточного фінансового року, що закінчується 31 березня 2014 року, компанія планує досягти наступних результатів. Чисті продажі повинні дати зростання 41,5%, операційний прибуток 50,4%, звичайна прибуток 57,1%, чистий прибуток 366,2%.

Плани компанії на весь поточний рік не менш амбітні. Отже, за результатами всього поточного фінансового року, компанія Daikin Industries планує досягти наступних фінансових показників: чисті продажі компанії повинні збільшитися на 36,3%, операційний прибуток 41,0%, звичайна прибуток 27,5%, чистий прибуток 46,8%.

Нагадаємо також, що в другій половині 2012 року Компанія Daikin придбала компанію Goodman, американського виробника кондиціонерів повітря, розташованого в Х'юстоні. Daikin також є материнською компанією ще одного відомого виробника HVAC обладнання: компанії McQuay International, розташованої в Міннеаполісі, MN.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 5986
Aquatherm Kyiv 2024