22 жовтня компанії АМІ виповнюється 22 роки

22 жовтня компанії АМІ виповнюється 22 роки

22 жовтня 1992 була створена компанія АМІ і ось вже як 22 роки ми успішно працюємо на ринку системної інтеграції, йдемо в ногу з часом, вчимося, зростаємо і з кожним роком виходимо все на більш високий рівень.

Кожен рік ми підводимо підсумки роботи компанії за минулі роки, кожен рік аналізуємо де ми досягли успіху, а де відстали, щороку ставимо все нові цілі і завдання, досягнувши яких - не зупиняємося, а йдемо все далі. Цей рік не став для нас винятком.

Компанія АМІ на цей рік ставила перед собою амбітні плани, і ми їх виконали, незважаючи на те, що цього року ми всі працюємо в кризових умовах! Секрет в тому, що компанія АМІ як системний інтегратор вже все це проходили. І криза 2008, яка була всесвітньою, подарувала нам «інформаційне диво» - оперативну реакцію IT середовища і системних інтеграторів на кризову ситуацію в бізнесі і в країні:

• Віртуалізація;
• Багатоядерність і багатопроцесорність, як обчислювальна площадка для віртуалізації;
• Wi-Fi і 10GbE;
• Більш зрілий підхід до ЦОД;
• Скорочення персоналу привернуло увагу до централізованих засобів управління ІТ-інфраструктурою з можливістю віддаленого доступу;
• Просунуті засоби комунікації та взаємодії: Skype, Lync, телепрезентацій і т.д.
• Соціальні мережі.

2014 А що зараз пропонує системний інтегратор АМІ?

• Хмари. VDI. Новий погляд на роботу офісу.
• Новий погляд на зберігання та роботу з даними, у тому числі і BigData.
• Нові мережні технології та інструменти.
• Нові засоби централізованого управління ІТ-інфраструктурою.
• Нові засоби для підвищення безпеки.
• Сервісну ІТ підтримку.
• Аутсорсинг ІТ послуг.

За минулий рік ми реалізували досить багато великих і цікавих проектів

Оперативний проект
21.08.2014
Компанія АМІ перенесла в хмару роботу офісу ТОВ «АМИГО І С»

Для оперативного віддаленого управління бізнесом компанія АМІ побудувала систему роботи двох офісів ТОВ «АМИГО І С» у м.Києві та в м.Донецьку на базі двох хмарних сервісів Microsoft Cloud Platform - MS Office 365 & MS Windows Azure.

У ТОВ «АМИГО І С» використовується велика кількість сервісів, критичних для роботи підприємства - електронна пошта на базі free software, облікові системи 1С та MS Dynamics AX, а також велика кількість супутніх сервісів. Тривалий термін використання серверів сформував гостру нестачу обчислювальних потужностей та необхідність оновлення парку серверів та програмного забезпечення (покупки або оренди дорогого устаткування).

Проект високої довіри
30.05.2014
АМІ забезпечує надійність та інформаційну безпеку ІТ-систем ПАТ «Банк Камбіо»

Компанія АМІ уклала довгостроковий сервісний контракт з ПАТ «Банк Камбіо», в рамках якого фахівці АМІ здійснюють супровід і підтримку ІТ-сервісів та системи управління інформаційною безпекою банку, забезпечуючи гарантовано високий рівень сервісу відповідно до угоди SLA (Service Level Agreement).

Комплексний проект
07.02.2014
АМІ модернізувала систему телефонного зв'язку Сі Ен Жі Ес Инжениринг (CNGS Group)

Компанія АМІ завершила проект з модернізації системи телефонного зв'язку OOO «Сі Ен Жі Ес Инжениринг». В результаті впровадження гнучкої конвергентної IP/TDM платформи Samsung підприємство отримало відмовостійке, легко масштабується, що об'єднало аналогову і IP телефонію компанії в єдину мережу і забезпечує високий рівень якості зв'язку.

А так же багато інших проектів для наших постійних клієнтів про яких ми розповімо в підсумках року.

За цей рік ми змогли вийти на новий для нас рівень у системній інтеграції, освоюючи нові продукти, ми успішно розвиваємо роботу представництво АМІ в далекому Казахстані, ми почали працювати ще продуктивніше і з великим ентузіазмом, придбали нових висококваліфікованих інженерів і фахівців, адже ми все більша і дружна АМІшная сім'я і сьогодні нам 22 роки!

Хочемо подякувати всіх клієнтів АМІ за підтримку. Сподіваємося на подальшу плідну та цікаву співпрацю з вами в реалізації проектів системної інтеграції.
Всім розвитку і процвітання!
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6840
Aquatherm Kyiv 2024