АМІ підтвердила статус APC Premier Partner

АМІ підтвердила статус APC Premier Partner

Компанія АМІ продовжила статус APC Premier Partner зі спеціалізацією Data Center, тим самим знову підтвердивши високий рівень партнерства з АРС by Schneider Electric. Отримання статусу APC Premier Partner демонструє професіоналізм АМІ у просуванні рішень APCInfraStruxure, призначених для побудови корпоративної інженерної інфраструктури.

Підтвердження статусу APC Premier Partner - закономірний результат багаторічного успішного партнерства між компанією АМІ і АРС by Schneider Electric. Фахівці АМІ постійно підвищують кваліфікацію, підтверджуючи іменними сертифікатами свої компетенції в області просування і проектування інженерної інфраструктури ЦОД, систем безперебійного живлення, кондиціонування.

Директор департаменту по роботі з ринком інформаційних технологій ТОВ «Шнейдер Електрик Україна» Володимир Дохленко зазначив: «Сертифікат рівня APC Premier Partner підтверджує високий партнерський статус компанії, а спеціалізація Data Center говорить про високі компетенціях партнера аж до побудови найскладніших рішень на базі інженерної інфраструктури АРС by Schneider Electric».

У 2103-му році компанія АМІ виконала ряд проектів з використанням рішень АРС для таких клієнтів, як: Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство доходів і зборів України, ТОВ «Транзас Україна», ПАТ «Райффайзен Банк Аваль», ПАТ «Азовзагальмаш», мережа супермаркетів «Амстор», ПАТ «Луганськтепловоз», ПАТ «Алчевський металургійний комбінат», ПрАТ «​​Азовелектросталь», ДП «Сіменс Україна» та багатьох інших.

Владислав Масло, виконавчий директор компанії АМІ, коментує: «Наші клієнти довіряють нам як системний інтегратор, що пропонує кращі рішення для побудови інформаційної та інженерної інфраструктури. Ця довіра зобов'язує нас працювати з надійними партнерами, які надають якісні високотехнологічні продукти. Партнерство з АРС by Schneider Electric для нашої компанії є стратегічно важливим. За роки роботи фахівцями АМІ були реалізовані сотні проектів на базі обладнання АРС, яке відмінно зарекомендувало себе завдяки надійності, довговічності, простоті монтажу та експлуатації. Ми не зупиняємося на досягнутому і мають намір розвивати співпрацю з усього спектру продуктів АРС by Schneider Electric».
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6417
Теплоізоляція