АМІ посилює компетенції у сфері захисту даних від витоку

АМІ посилює компетенції у сфері захисту даних від витоку

Компанія АМІ отримала спеціалізацію Symantec Data Loss Prevention, що підтверджує високий рівень професіоналізму фахівців компанії при проектуванні та впровадженні DLP -рішень Symantec. Крім того, АМІ за підсумками успішної роботи у 2013 році присвоєно партнерський статус Symantec Silver Partner.

Отримання статусу Symantec Silver Partner свідчить про наявність в штаті компанії АМІ висококваліфікованих і сертифікованих фахівців в області захисту інформації, високому рівні сервісу, що надається, багатому досвіді впровадження та експлуатації рішень Symantec - світового лідера в сфері забезпечення інформаційної безпеки, зберігання даних і системного управління.

«Компанія АМІ активно розвиває напрямок інформаційної безпеки, і важливе місце в портфелі наших рішень займають DLP- системи, що забезпечують моніторинг поточного стану захисту інформації та оповіщення про витік, а також надають кошти проактивного аналізу вразливих місць та інструменти для швидкого розслідування інцидентів, - зазначає Ігор Квітко, начальник Управління інфраструктурних рішень компанії АМІ. - Продукти Symantec DLP допомагають організаціям захистити інформацію від витоку або крадіжки, дотримати законодавчі вимоги до обробки персональних даних та убезпечити свою репутацію».

Олександр Красін, регіональний менеджер Symantec в країнах СНД, коментує: «Співпраця компанії Symantec c компанією АМІ триває вже більше 8 років. Ми дуже високо цінуємо внесок компанії АМІ, нашого стратегічного регіонального партнера в Україні, у просування рішень з інформаційної безпеки і бачимо хороший потенціал для розвитку та реалізації напрямки Symantec Data Loss Prevention».

Нагадаємо, що АМІ надає повний перелік послуг з проектування і впровадження комплексних систем інформаційної безпеки, у тому числі DLP -систем. Фахівцями компанії успішно реалізовані десятки проектів по захисту від витоків інформації, в тому числі для НВО «Павлоградський хімічний завод», Донецького апеляційного адміністративного суду, Головного управління охорони здоров'я Донецької облдержадміністрації та інших клієнтів.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6430
Aquatherm Kyiv 2024