АМІ побудувала систему підтримки клімату в ДТЕК Кураховська ТЕС

АМІ побудувала систему підтримки клімату в ДТЕК Кураховська ТЕС

Компанія АМІ завершила створення системи підтримки клімату в ДТЕК Кураховська ТЕС. В рамках проекту було виконано впровадження систем кондиціонування і вентиляції в приміщенні блочного щита управління енергоблоків ДТЕК Кураховської ТЕС, яка є структурною одиницею ТОВ «ДТЕК Східенерго», великої генеруючої компанії, що входить до складу ДТЕК.

Система кондиціонування в приміщенні блочного щита управління (БЩУ) енергоблоків ТЕС створена за допомогою колонних кондиціонерів Mitsubishi Electric, оснащених всесезонним блоком, що дозволяє цілий рік підтримувати в приміщенні необхідний температурний режим при зовнішній температурі повітря в діапазоні від -30 ° до +45 °. Сумарна холодопродуктивність системи складає 28 кВт.

Припливно-витяжна вентиляційна установка Lessar з рекуперацією тепла забезпечує очищення, нагрівання, подачу свіжого повітря, а також видалення відпрацьованого повітря з приміщення диспетчерської турбінного залу.

«Головною складністю при створенні системи підтримки клімату була необхідність прокладки магістралей на висоті більше 40 метрів над приміщенням БЩУ енергоблоків. Всі роботи здійснювалися в умовах працюючого виробництва, при цьому частина робіт проводилася в близькості від трубопроводів з перегрітою парою високого тиску, що вимагало особливої ​​обережності і професіоналізму», - згадує Валентин Миронов, головний інженер компанії АМІ.

Доречно нагадати, що компанія АМІ розробляє і впроваджує високотехнологічні системи кондиціонування, вентиляції, опалення, очищення, зволоження і осушення повітря для самого широкого спектру об'єктів: офісів і офісних центрів, виробничих і складських приміщень, торгових центрів, медичних установ, серверних приміщень і дата- центрів. Крім того, АМІ має власне виробництво елементів системи вентиляції і пропонує послуги з виготовлення виробів з оцинкованої та нержавіючої сталі.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
Ідентифікатор: 6473
Aquatherm Kyiv 2024