ОВЕН - стабільні ціни з 2011 р.

ОВЕН - стабільні ціни з 2011 р.

Продукція ОВЕН є однією з найбільш конкурентоспроможних на українському ринку засобів автоматизації. Поки багато брендів підвищують або вже підвищили ціни у зв'язку з коливаннями курсу валют і складною економіко-політичною обстановкою, компанія ОВЕН ухвалила рішення зберегти колишні ціни!

Завдяки тому, що обладнання ОВЕН виробляється на заводі в м. Харкові, на його вартості не відбиваються «складності митного оформлення» і «надбавки» за доставку за кордону.
Все це робить продукцію ОВЕН (терморегулятори, датчики, ПЛК, ПЧВ і пр.) доступною для вітчизняних підприємств, адже ціни більш ніж демократичні. За оптимальною ціною партнери ОВЕН отримують продукцію гарантовано високої якості та надійності, а також повний комплекс безкоштовної технічної підтримки.
Крім того, компанія ОВЕН постійно розширює асортимент продукції, що випускається орієнтуючись на потреби клієнтів і тенденції ринку засобів автоматизації.


Компанія ОВЕН - вітчизняний виробник засобів промислової автоматики і контрольно-вимірювальних приладів (датчики, терморегулятори, контролери, панелі оператора, перетворювачі частоти і пр.), пропонує повний спектр устаткування для створення систем управління і диспетчеризації будь-якого рівня складності.
Думка редакції може відрізнятися від думки автора.
+380 57 720 XX XX +380 57 720 9119
Ідентифікатор: 6472
Теплоізоляція